Hulp nodig?

Wij ondersteunen je graag!

Zit je met een acuut probleem? Werkt je mail niet, is je website niet bereikbaar of kunnen jouw klanten niet afrekenen in je webshop? Wij hebben voor elke vraag en elk probleem een oplossing. Onze internet helpdesk staat voor je klaar. Bij uiterste nood helpen wij onze klanten zelfs buiten kantoortijden.

Is je vraag niet zo dringend? Kijk dan gerust eens rond in onze veelgestelde vragen. Misschien vind je daar het antwoord waar je naar op zoek bent. Het gewenste antwoord niet gevonden? Stuur ons dan gerust een mail of pak de telefoon en bel ons op 0314 – 361516.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar.

 • Snelle acties? Bel 0314 – 361516

 • We houden van korte lijntjes dus snel een antwoord of oplossing

 • Oh nee, een storing? Ook buiten kantoortijden helpen we je

Gratis en vrijblijvend

Hulp op afstand.

We zijn altijd dichtbij.

TeamViewer

We snappen dat het soms fijner is wanneer er direct iemand met je meekijkt bij problemen met je website of e-mail. Daarom helpen we je (tijdelijk) op afstand. Gewoon vanuit onze bureaustoel in Doetinchem. Via Teamviewer kijken we met je mee op jouw scherm. We kunnen handelingen op jouw computer uitvoeren en helpen je direct om de problemen op te lossen. Kun jij weer snel verder waar je mee bezig was!

Uiteraard overleggen we eerst met jou welke hulp het beste bij jouw situatie past. Aan de hand daarvan vragen we je om op een van onderstaande buttons te klikken. Geen paniek, alles komt goed!

Ben je een Windows-gebruiker?

Bovenstaande linkjes werken dus alleen in overleg met een van onze reclamemakers.
We houden van goede service, maar wanneer het oplossen van een probleem veel tijd vraagt en hier kosten aan verbonden zijn, overleggen we natuurlijk eerst met je. 

Helpdesk van Mull2media

Contactgegevens

 • Kantoor
  Ruimzichtlaan 1 & 3
  7001 CG Doetinchem

 • Zakelijk
  KvK: 64771326
  BTW: NL855831698.B01

 • Kom in contact
  info@mull2media.nl
  0314 – 36 15 16

 • Factuur betalen?
  IBAN: NL23RABO0120563851
  BIC: RABONL2U