Hulp nodig? Wij ondersteunen je graag!

Heb je een vraag of opmerking voor onze helpdesk? Onze specialisten van de internet helpdesk helpen je graag. Wil je een dienst of product afnemen bij ons? Ook dan kun je gerust jouw vraag aan ons stellen. Wij zullen proberen een passende oplossing of uitleg te geven. Voor de meeste vragen kun je terecht bij onze veelgestelde vragen. Hiermee worden de meeste vragen aan onze helpdesk al direct uitgebreid uitgelegd. Uiteraard kun je altijd via het e-mailadres van de helpdesk jouw vraag stellen. Tijdens werkdagen worden deze vragen dagelijks in behandeling genomen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Mull2media verstuurt periodiek een nieuwbrief voor haar internetklanten waarin wij tips geven en de laatste ontwikkelingen binnen Mull2media Internet en op het gebied van internet publiceren. Schrijf je vandaag nog in om op de hoogte te blijven.

Misschien helpt dit je op weg?

Hieronder vind je alvast enkele veelgestelde vragen en handige links waarmee de meeste vragen voor onze helpdesk al beantwoord kunnen worden.

Hulp op afstand

Bij sommige vragen is het handig dat onze specialisten je probleem bekijken of zelf een handeling op de computer voor je uitvoeren. Hiervoor kan hij je computer tijdelijk op afstand besturen met Hulp op afstand. Hulp op afstand wordt in overleg met onze medewerkers gebruikt om jou te ondersteunen met jouw website- of e-mail-probleem.

HULP OP AFSTAND (WINDOWS)
HULP OP AFSTAND (APPLE OS X)

Bovenstaande links werken alleen in overleg met een medewerker van Mull2media. Indien er kosten verbonden zijn aan hulp op afstand, dan wordt u dit vooraf medegedeeld.

Contact opnemen

Stel hieronder direct je vraag of neem contact met ons op.

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen onze internetdiensten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Hierin publiceren wij belangrijke wijzigingen, onderhoud, geven wij je tips voor jouw website en blijf je op de hoogte van ontwikkelingen omtrent wetgeving, technische vooruitgang en mogelijkheden op het gebied van webdesign.