Hosting

Wil je dat jouw webhosting in goede handen is? Breng dan je website of webshop onder op één van onze servers die permanent verbonden is met het internet. Onze webhosting pakketten groeien met je website of webshop mee. Zo heb je altijd een hostingpakket op maat.

Dus, wat zijn jouw online ambities? Ga voor een vliegende start met jouw website!

Gegarandeerd betrouwbaar

Jouw hosting in goede handen

 • Diverse hostingpakketten mogelijk

 • Altijd inzicht in jouw hostinggegevens

 • Al 15+ jaar ervaring in het ontwikkelen van online omgevingen

Gratis en vrijblijvend

Onbezorgde hosting voor jouw website.

24/7 Up-and-runnig!

Hosting: stabiliteit en zekerheid

Om jouw website of webshop online te zetten is het nodig om een hostingpakket af te sluiten. Dit is een stukje webruimte waar jouw site of shop op komt te draaien. De start van jouw online succes. Maar je wil natuurlijk wel zeker weten dat jouw online omgeving altijd bereikbaar is. Wij garanderen je stabiliteit en zekerheid wanneer jij je website of webshop bij ons onderbrengt. Wij beschikken over eigen webservers die 24/7 per dag in de gaten worden gehouden. Maandelijks voorzien we ze van de allernieuwste updates. Zo weet jij zeker dat jouw site of shop op een veilige webruimte staat. Daar kan je op bouwen!

Wil je aan de slag met een eigen website of webshop? Wist je dat je dan ook een domeinnaam moet registreren? Ook dat kunnen wij voor je verzorgen.

Website verhuisservice

Heb je al een website en wil je deze bij ons onderbrengen? Dat kan! Wij bieden ook ondernemers die al een website of webshop hebben een plekje op onze server. Heb je zelf niet de kennis om jouw online omgeving te verhuizen? Geen paniek. Het is heel eenvoudig en wij regelen bijna alles voor je. Wil jij meer weten over de hosting voor jouw website of het verhuizen van jouw online omgeving? Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken. De koffie staat klaar! Of bel en spreek met een van onze specialisten.

Voordelen

De pluspunten van webdesign

 • Online conversies
  Websites zijn niet alleen aantrekkelijk, maar leveren ook omzet op

 • Optimale prestaties
  Wij zorgen dat jouw nieuwe website optimaal presteert en een hoge laadsnelheid heeft.

 • Branding & reclame
  Online zichtbaarheid is de sleutel tot succes.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw website wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Sites en shops zijn dynamisch en eenvoudig aan te passen.