Huisstijl handboek

Wil jij houvast bij het bewaken van je huisstijl? Bundel dan alle regels en richtlijnen in een huisstijl handboek (brand manual, huisstijlwijzer of hoe je het ook wil noemen).

Met een huisstijl handboek zorg je ervoor dat iedereen binnen jouw organisatie weet hoe ze (visuele) communicatie creëren. Maar ook wanneer je met externe partijen samenwerkt is een huisstijl handboek geen overbodige luxe. De grafisch vormgever of social media expert weet precies waar de uitingen aan moeten voldoen. Wel zo handig. Dus waar wacht je nog op. Hup, alle neuzen dezelfde kant op en bouwen aan dat sterke merk! Laat een huisstijlhandboek maken.

Dé handleiding voor een herkenbaar merk

Kies voor een huisstijl handboek

 • Iedereen weet wat ze wél en wat ze juist niét mogen doen

 • Onze vormgevers bieden ´creatieve´ begeleiding op maat

 • 15+ jaar ervaring in het ontwerpen van allerlei soorten reclameuitingen

Gratis en vrijblijvend

De gebruikershandleiding voor jouw merk!

Alle regels en richtlijnen gebundeld.

Wat is een huisstijlhandboek

Het doel van een huisstijl handboek is het waarborgen van de consistentie van jouw merkuitingen. Heb je daarvoor dan echt zo’n document nodig waar alles in staat? Ja, wij vinden van wel. Je wil ervoor zorgen dat jouw merk top-of-mind is bij je doelgroep. Dat lukt alleen door altijd op dezelfde, herkenbare en unieke manier te communiceren. Benieuwd waar een huisstijl uit bestaat? Alle merkelementen die jij gebruikt om jouw herkenbare merk te bouwen. Heb je nog geen huisstijl of toe aan vernieuwing? Wij helpen je hierbij.

Dynamisch document

Onze grafische vormgevers bundelen al jouw huisstijl elementen in een dynamisch document, een digitaal huisstijlhandboek. Makkelijk aan te passen en voor iedereen snel beschikbaar. En je gelooft het niet, de vormgeving sluit naadloos aan bij jouw huisstijl! Wist je dat we nog een stap verder kunnen gaan? We voeren je huisstijl door in verschillende sjablonen. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, e-mailhandtekeningen, presentaties en offertes. Consistentie is key! Oké weer een stapje terug, dat huisstijl handboek.

Voorkom een wildgroei aan lettertypen en kleurcodes. Creëer eenheid en herkenning! Benieuwd wat onze grafische vormgevers voor jou kunnen betekenen? De koffie staat klaar, dus kom eens langs. Of pak je telefoon en bel ons voor meer informatie.

Voordelen

De pluspunten van een huisstijl handboek

 • De huisstijl is de basis van een sterk merk.
  Leg het vast en creëer consistentie

 • Professionele bestanden.
  Besteed de vormgeving uit en onze grafische vormgevers zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Reclame-uitingen zijn snel aanpasbaar.