Huisstijl ontwikkeling

Wil jij meer rust en eenheid in jouw communicatie-uitingen? Dat kan! Heb je al eens gedacht aan het ontwikkelen van een eigen huisstijl? Dé visuele weergave van de identiteit van jouw organisatie. Ook wel de basis voor herkenbaarheid.

Een huisstijl bevat verschillende elementen: het logo, de pay-off, de tone-of-voice, het lettertype, kleurgebruik, jouw merkverhaal en de richtlijnen voor fotografie. Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van een eigen huisstijl of het vernieuwen van een al bestaande huisstijl.

Meer herkenbaarheid?

Kies voor huisstijl ontwikkeling

 • Weerspiegel de persoonlijkheid van je bedrijf

 • Onze vormgevers bieden ´creatieve´ begeleiding op maat

 • 15+ jaar ervaring in het ontwerpen van allerlei soorten reclameuitingen

Gratis en vrijblijvend

Laat zien wie je bent en waar je voor staat

Het belang van een krachtige huisstijl.

Verpletterende eerste indruk

Een eerste indruk maak je maar één keer. Laten we samen een huisstijl ontwerpen en kijken hoe jij die verpletterende indruk achterlaat. We vertalen de kernwaarden van jouw organisatie naar een passende visuele identiteit. Eentje die de doelgroep aanspreekt. Vanaf het eerste moment moet de kleur die je gebruikt, de toon die je spreekt en de beelden die je toont zorgen voor de juiste klik. Hoe beter de doelgroep zich kan identificeren met jouw bedrijf, hoe groter de kans op een geslaagde samenwerking.

Het bewaken van de huisstijl

Consistentie in het uitdragen van jouw huisstijl zorgt voor herkenning. Het is dus belangrijk om jouw huisstijl te bewaken. Hoe je dit doet? Eenvoudig, met een huisstijlhandboek. Een digitaal document waarin jouw huisstijl is vastgelegd. Kleurcodes, gebruik van het logo en lettertypen worden kort besproken. Geef de mensen in jouw organisatie de richtlijnen mee, zodat ze de huisstijl op de juiste wijze toepassen.

Onze grafische vormgevers weten precies waar ze op moeten letten. Samen met jou komen we tot een ontwerp. Wij zetten het voor je om naar een concrete huisstijl met bijbehorende documenten. Klaar om jouw organisatie zichtbaar te maken? Kom gerust eens binnenlopen dan bespreken we jouw wensen onder het genot van een kop koffie of thee. Of pak de telefoon en bel ons!

Voordelen

De pluspunten van een goede huisstijl

 • De huisstijl is de basis van een sterk merk.
  Het geeft weer waar jouw organisatie voor staat.

 • Professionele bestanden.
  Besteed de vormgeving uit en onze grafische vakidioten zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Advertenties zijn snel aanpasbaar.