Interieurbelettering

Maak de beleving van jouw merk compleet met interieurbelettering. Grote kans dat je jouw huisstijl wel hebt doorgevoerd in alle externe communicatiemiddelen. Maar heb je ook gedacht aan een herkenbare stijl in je bedrijfspand?

Elk oppervlak kan met folies voorzien worden van een unieke uitstraling. Ga voor een inspirerend interieur dat energie geeft!

Jouw interieur een opfrisser geven?

Kies voor interieurbelettering

 • Gratis ontwerp van jouw belettering

 • Altijd een oplossing op maat

 • 3 jaar garantie op jouw belettering

Gratis en vrijblijvend

Je huisstijl doorvoeren in je interieur.

Ga voor een compleet nieuwe look.

Breng je interieur tot leven

Met interieurbelettering blaas je jouw interieur nieuw leven in. In een handomdraai geef jij de ruimte een upgrade. En dat op een innovatieve en duurzame wijze. Interieurbelettering is niet alleen toegankelijk voor bedrijven, maar ook voor particulieren. We voorzien oppervlakken van hoogwaardige folies in de door jou gewenste kleuren of bedrukking.

Zorg voor herkenbaarheid met interieurbelettering

Stel je eens voor: een interieur dat de sfeer van jouw huisstijl ademt. Samen gaan we aan de slag om de mogelijkheden te bekijken. En die zijn eindeloos. Wat dacht je van gevelbelettering of een fotowand met sfeerbeelden in je ontvangsthal. Maar ook kunnen we meubilair wrappen in een kleur passend bij jouw huisstijl. Stoelen, balies, deuren, keukens. Niks is te gek. Zie je het al voor je? Laat ons weten wat jouw dromen zijn om je interieur helemaal naar jouw smaak in te richten. Kom eens langs of bel ons!

Voordelen

De pluspunten van interieurbelettering

 • Goedkope manier van reclame maken.
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media.

 • Korte doorlooptijd.
  In sommige gevallen realiseren we binnenreclame al binnen 1 week.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Interieurbelettering is aanpasbaar.