Wij delen graag onze kennis.

Haal hier je voordeel mee!

Wij delen onze kennis graag via onze kennisbank. Heb je een vraag of opmerking voor onze helpdesk? Onze specialisten van de internet helpdesk helpen je graag. Wil je een dienst of product afnemen bij ons? Ook dan kun je gerust jouw vraag aan ons stellen. Wij zullen proberen een passende oplossing of uitleg te geven. Voor de meeste vragen kun je terecht bij onze veelgestelde vragen. Hiermee worden de meeste vragen aan onze helpdesk al direct uitgebreid uitgelegd. Uiteraard kun je altijd via het e-mailadres van de helpdesk jouw vraag stellen. Tijdens werkdagen worden deze vragen dagelijks in behandeling genomen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Mull2media verstuurt periodiek een nieuwbrief voor haar internetklanten waarin wij tips geven en de laatste ontwikkelingen binnen Mull2media Internet en op het gebied van internet publiceren. Schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Vergroot je naamsbekendheid

  • Gratis ontwerp van jouw belettering

  • Aanbreng belettering mogelijk op locatie

  • 3 jaar garantie op jouw belettering

Gratis en vrijblijvend

Hulp op afstand.

Misschien helpt dit je op weg?

  • Give-away merchandise is een veelgebruikte marketingtool onder bedrijven. En helemaal nu het beursseizoen er weer aan zit te komen! In andere artikelen hebben we jullie al geïnspireerd en vertelt waarom give-away merchandise het goed doet. Maar waarom is het éigenlijk zo populair geworden? In dit artikel geef ik je een aantal goede redenen waarom give-aways zo veel worden ingezet.

Kennisbank - Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5.

5 / 5

Al diverse producten bij Mull2media afgenomen. Ik werd altijd snel geholpen en de service is perfect. Daarnaast is de online tool van offerte, opdracht en afwikkeling overzichtelijk en duidelijk. Het eindproduct is van super kwaliteit. Kortom, een zeer tevreden klant.

5 / 5

Om te beginnen was het eerste contact klantgericht, precies waar we naar zochten. Ze ontzorgen en denken actief mee. Daarnaast waren we uiterst tevreden over de kwaliteit. De snelheid was voor ons op dit moment een belangrijk punt ook hieraan hebben ze ruimschoots mijn verwachtingen overtroffen.

4,5 / 5

Met de nieuwe belettering van onze ABBA vrachtwagen zijn we weer zichtbaar op de weg! Super service en top resultaat.