Wij delen graag onze kennis.

Haal hier je voordeel mee!

Wij delen onze kennis graag via onze kennisbank. Heb je een vraag of opmerking voor onze helpdesk? Onze specialisten van de internet helpdesk helpen je graag. Wil je een dienst of product afnemen bij ons? Ook dan kun je gerust jouw vraag aan ons stellen. Wij zullen proberen een passende oplossing of uitleg te geven. Voor de meeste vragen kun je terecht bij onze veelgestelde vragen. Hiermee worden de meeste vragen aan onze helpdesk al direct uitgebreid uitgelegd. Uiteraard kun je altijd via het e-mailadres van de helpdesk jouw vraag stellen. Tijdens werkdagen worden deze vragen dagelijks in behandeling genomen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Mull2media verstuurt periodiek een nieuwbrief voor haar internetklanten waarin wij tips geven en de laatste ontwikkelingen binnen Mull2media Internet en op het gebied van internet publiceren. Schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Vergroot je naamsbekendheid

  • Gratis ontwerp van jouw belettering

  • Aanbreng belettering mogelijk op locatie

  • 3 jaar garantie op jouw belettering

Gratis en vrijblijvend

Hulp op afstand.

Misschien helpt dit je op weg?

  • Als ondernemer is het belangrijk om een sterke basis neer te zetten voor de herkenbaarheid van jouw bedrijf. Een goede huisstijl en uitrol daarvan zijn dan ook essentieel. Wist je dat wij je daarin kunnen ondersteunen? Wij bieden diverse creatieve vormgevingsdiensten aan, waaronder het samenstellen van een huisstijlpakket. In dit artikel vertel ik je daar alles over en ik laat je ook inzien waarom een professionele huisstijl onmisbaar is!

Kennisbank - Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,6.

5 / 5

Deskundig geholpen en heel mooi uitgevoerd! Wij hebben verschillende soorten beletteringen via Mull2Media laten lopen. Ze hebben ons deskundig, snel en fijn geholpen / geadviseerd! Ik zou Mull2Media zeker aan bevelen aan anderen.

5 / 5

Snelle en professionele uitvoering. Erg tevreden over Mull2Media. Komen afspraken snel en goed na.

5 / 5

Jullie hebben een fantastisch grafische vormgever in dienst. Die hartstikke fijn meedenkt en praktische en oplossende ideeën aandraagt. De levering van de materialen was op tijd en door de illustratie op de verpakking zeer overzichtelijk. Fijn bedrijf, dat graag een stapje extra zet. Hopelijk kunnen we gauw weer zaken doen.