Wij delen graag onze kennis.

Haal hier je voordeel mee!

Wij delen onze kennis graag via onze kennisbank. Heb je een vraag of opmerking voor onze helpdesk? Onze specialisten van de internet helpdesk helpen je graag. Wil je een dienst of product afnemen bij ons? Ook dan kun je gerust jouw vraag aan ons stellen. Wij zullen proberen een passende oplossing of uitleg te geven. Voor de meeste vragen kun je terecht bij onze veelgestelde vragen. Hiermee worden de meeste vragen aan onze helpdesk al direct uitgebreid uitgelegd. Uiteraard kun je altijd via het e-mailadres van de helpdesk jouw vraag stellen. Tijdens werkdagen worden deze vragen dagelijks in behandeling genomen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Mull2media verstuurt periodiek een nieuwbrief voor haar internetklanten waarin wij tips geven en de laatste ontwikkelingen binnen Mull2media Internet en op het gebied van internet publiceren. Schrijf je in om op de hoogte te blijven.

Vergroot je naamsbekendheid

  • Gratis ontwerp van jouw belettering

  • Aanbreng belettering mogelijk op locatie

  • 3 jaar garantie op jouw belettering

Gratis en vrijblijvend

Hulp op afstand.

Misschien helpt dit je op weg?

  • Vanaf 1 januari 2025 ondergaat de bpm-regeling voor bestelauto's een flinke verandering. Wil je als ondernemer een bestelauto op benzine, diesel of gas kopen? Dan moet je vanaf 1 januari 2025 bpm gaan betalen bij de aanschaf. Waarom deze verandering? De overheid wil het aanschaffen van emissievrije of zeer zuinige bestelauto's aantrekkelijker maken. In welke bestelbus je ook rijdt, wij zijn van mening dat dit het visitekaartje is van je bedrijf. Waarom we dat vinden en hoe je dat visitekaartje kan vormgeven? Dat leggen we je graag uit.

Kennisbank - Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

Al diverse producten bij Mull2media afgenomen. Ik werd altijd snel geholpen en de service is perfect. Daarnaast is de online tool van offerte, opdracht en afwikkeling overzichtelijk en duidelijk. Het eindproduct is van super kwaliteit. Kortom, een zeer tevreden klant.

5 / 5
Aanhangerbestickering laten ontwerpen en plaatsen door Mull2Media. Het resultaat is erg mooi geworden en ik zou zeker een volgende keer weer terugkomen. Het contact was prettig en de service goed.
4,5 / 5

Vaak moeten wij snel schakelen wanneer sponsoren exposure willen. Dan is het fijn dat Mull2Media aan één woord voldoende heeft om het product met perfecte kwaliteit te realiseren.