Camperwrap: geef je trotse bezit een nieuwe uitstraling

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Het zonnetje straalt weer aan een blauwe heldere lucht, de bomen kleuren groen en de vogels wekken je al zingend in de ochtend. De perfecte tijd om met de camper erop uittrekken. Dan wil je wel dat jouw geliefde camper een frisse uitstraling heeft. Zoek niet verder, voor een camperwrap ben je bij Mull2media aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor een camperwrap?

Het wrappen van campers biedt een aantal voordelen. Allereerst biedt het de mogelijkheid om jouw camper te transformeren en een persoonlijk tintje toe te voegen. Of je nu kiest voor een opvallend ontwerp dat jouw camper doet opvallen op de weg, of juist voor een subtiele stijlvolle look, met een camperwrap zijn de mogelijkheden eindeloos met keuze uit honderden verschillende folies.

Bovendien beschermt een wrap folie de originele lak van jouw voertuig tegen krassen, steenslag en andere schade. Daarnaast is het een erg flexibele oplossing om te veranderen van ontwerp of om het folie in zijn geheel te verwijderen.

Ontwerpkeuze; wij denken graag met je mee!

Bij Mull2media denken we graag mee met het kiezen van het perfecte ontwerp. Je kunt bij ons terecht met al jouw ideeën en voorbeelden. Geen probleem als je nog niet echt een beeld hebt, daar ondersteunen we je graag bij. We hebben talloze kleuren en stalen, en streven erna ieder ontwerp net even iets specialer te maken. Na het afstemmen van ideeën, maken we een impressie geheel naar wens. Alles akkoord? Mooi! Wrappen maar!

camperwrap

Trends camperwrap

Bij Mull2media blijven we trends op het gebied van design en styling volgen. We zien een groei in busjes opgebouwd tot camper. Jouw huisje op wielen richt je natuurlijk geheel naar eigen smaak in. Heerlijk veel vrijheid van reizen, net als hoe je jouw bus eruit laat zien. Van geometrische patronen tot abstracte kunstwerken, onze ervaren ontwerpers kunnen elk gewenst design creëren. Om jouw camper nog unieker te maken. Je kan bij ons terecht voor het wrappen van het gehele voortuig of alleen enkele accentveranderingen.

Snelle realisatietijd

We begrijpen dat je niet lang wilt wachten om van de nieuwe look te genieten. Met een berg aan ervaring bieden wij bij Mull2media een snelle en efficiënte service aan. Van ontwerp tot eindproduct streven wij ernaar om je camperwrap binnen de kortst mogelijke tijd te realiseren, zodat je snel de weg op kunt met jouw opgepimpte camper.

Voorwaarden wrappen camper

Het is essentieel dat de camper een vlakke ondergrond heeft voor een optimaal resultaat. Andere ondergronden kunnen leiden tot mindere resultaten na het beplakken met folie. Bekijk vooraf of jouw camper voldoet aan vlakke ondergrond. Twijfel je of jouw camper aan de voorwaarden voldoet? Kom vrijblijvend langs of stuur een foto op naar onze adviseurs. Wij helpen je graag!

Tijd om jouw camper te wrappen!

Ben je helemaal toe aan een nieuwe uitstraling van jouw camper? Wacht niet langer en kom in contact via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 16..

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media