E-mail instellen in Windows 8.1 Mail

Breng je merk tot leven

• Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Dit is een stap voor stap handleiding voor het instellen van je e-mail in Windows 8.1 Heb je alleen de instellingen nodig? Dan kan je ook het artikel Instellen met IMAP raadplegen.

Open de Mail app, en open het charms menu. Klik hier op Instellingen.

Klik op Accounts.

Klik op “Voeg account toe”.

Selecteer “Ander account”

Kies voor IMAP

Voer de gegevens in zoals in bovenstaand voorbeeld. Klik zodra je klaar bent op “Verbinding maken”.

Het account is nu toegevoegd. Links onderin de mail app kan je schakelen tussen de verschillende accounts in Windows Mail.