E-mail versturen iPhone / iPad werkt niet

Breng je merk tot leven

• Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Als je naar de instellingen van de uitgaande mailserver gaat via de account instellingen van het e-mailadres op je iPhone/iPad dan kun je ook een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Bij deze optie staat ‘optioneel’ waardoor het lijkt alsof het niet nodig is om deze in te vullen. Dit is echter wel noodzakelijk om het verzenden van e-mail werkend te krijgen. Je kunt je volledige e-mailadres als gebruikersnaam invullen en het bijbehorende wachtwoord.

Als dit het probleem niet verhelpt dan kun je de instellingen voor de uitgaande mailserver controleren aan de hand van onze helppagina “instellen met IMAP”.

Als het probleem na het controleren van de instellingen nog steeds niet verholpen is dan kun je het beste contact opnemen via ons contactformulier.