window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 109 beoordelingen

E-mail versturen iPhone / iPad werkt niet

E-mail versturen iPhone / iPad werkt niet

2018-08-29T12:01:03+00:0029 augustus 2018|

Als je naar de instellingen van de uitgaande mailserver gaat via de account instellingen van het e-mailadres op je iPhone/iPad dan kun je ook een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Bij deze optie staat ‘optioneel’ waardoor het lijkt alsof het niet nodig is om deze in te vullen. Dit is echter wel noodzakelijk om het verzenden van e-mail werkend te krijgen. Je kunt je volledige e-mailadres als gebruikersnaam invullen en het bijbehorende wachtwoord.

Als dit het probleem niet verhelpt dan kun je de instellingen voor de uitgaande mailserver controleren aan de hand van onze helppagina “instellen met IMAP”.

Als het probleem na het controleren van de instellingen nog steeds niet verholpen is dan kun je het beste contact opnemen via ons contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer