window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in binnen- en buitenreclame
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 106 beoordelingen

Het verschil tussen een reclamebord binnen en buiten

Het verschil tussen een reclamebord binnen en buiten

2018-11-08T14:43:58+00:0022 oktober 2018|

Er zitten verschillen in binnen en buiten reclameborden. In dit artikel zetten we de belangrijkste verschillen in gebruik materiaal, techniek en functionaliteit uiteen. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Reclamebord binnen

Een reclamebord voor binnen wordt bij Mull2media altijd geprint. Met deze techniek wordt de tekst of afbeelding direct op de plaat geprint. Dit wordt ook wel direct to plate genoemd. Wij printen jouw ontwerp met hoge kwaliteit inkt rechtstreeks op het plaatmateriaal De print blijft dus altijd goed. Deze borden kunnen ook buiten worden geplaatst maar de weerbestendigheid en kleurbehoud is beperkt tot één jaar.

Reclamebord buiten

Bij een reclamebord voor buiten kiezen we altijd voor bestickering. Met deze techniek plakken wij een sticker op de plaat. We printen jouw ontwerp met UV inkt op een sticker, die we vervolgens op het plaatmateriaal bevestigen. En vervolgens wordt een weerbestendig laminaat aangebracht. Dit zijn full colour stickers met extra bescherming , zodat deze in de hoogste kwaliteit zijn. Daarmee kunnen wij twee jaar langer garantie op de kleurechtheid geven.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer