Hoe val je op met gevelreclame?

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Gevelreclame is een effectieve manier om jouw bedrijf een positieve uitstraling te geven en te onderscheiden van omliggende bedrijven. Denk aan raambelettering, freesletters, spandoekframes en lichtreclame. Maar hoe val je dan op? De specialisten van Mull2media geven je graag enkele tips om écht op te vallen.

Ontwerp

Een enorm cliché, maar het valt of staat met een goed ontwerp. Zo moet het passen bij jouw bedrijfsidentiteit. Zo is het belangrijk om het logo en belangrijke huisstijlelementen toe te passen. Daarnaast moet het ook goed aansluiten bij de buitenkant van jouw bedrijfspand. Het is bijvoorbeeld niet handig om hele kleine gevelletters te gebruiken op een enorm groot kantoorpand. Wij helpen je met een gratis ontwerp van jouw gevelreclame. En wij denken mee met het materiaal gevelreclame. Soms is het goed om eens voor wat anders te gaan, door bijvoorbeeld te kiezen voor glas of hout.

Onderhoud

Iets wat minstens zo belangrijk is als het ontwerp van jouw pandaankleding, is het onderhoud. Gevelletters die vuil zijn of lichtbakken waarbij het licht niet goed werkt, zorgen niet voor een positief beeld van jouw bedrijf. De bedrijfsnaam is hierdoor slecht te lezen waardoor gevelletters totaal niet zullen opvallen. Bovendien maakt het bedrijf op deze manier een zeer slordige indruk op de voorbijgangers, waardoor zij het bedrijf helemaal niet, of zelfs negatief, zullen herinneren. Schone en functionele gevelreclame zijn dus een absolute meerwaarde!

Contact

Wil je ook opvallen? Neem dan contact met ons op. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van deze vorm van reclame. Het ontwerp van deze reclame-uiting kan door ons grafische team worden opgemaakt. De productie en montage van de pand- en gevelaankleding wordt door ons reclamebedrijf in eigen beheer gedaan. Bij ons heb je dus alles onder één dak: van concept tot realisatie. Wij zorgen dat jouw bedrijfspand gezien wordt.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media