window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in binnen- en buitenreclame
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 106 beoordelingen

Hoe werkt iDEAL?

Hoe werkt iDEAL?

2018-11-08T15:37:08+00:0029 augustus 2018|

Het is mogelijk om je bezoekers via iDEAL te laten afrekenen. Hiervoor is het noodzakelijk om een account bij Mollie te hebben of aan te maken. Daarnaast moet je bij Mollie een geaccepteerd websiteprofiel hebben. Bij dit profiel word er een API-sleutel gegenereerd. Houd deze bij de hand.

1. Login op je webwinkel
2. Ga naar Configuratie -> Verkoop -> Betaalmethoden
3. Klik op het tandwiel achter iDEAL en klik op Bewerken.

4. Activeer Mollie (Ja) en klik op Mollie instellingen
5. Vul hier de API-sleutel in. Deze vind je in je websiteprofiel bij Mollie. (klik hiervoor rechtsboven op je naam en ID –> Instellingen) Daar vind je de “Live en Test API keys”

Sla de instellingen op, en Mollie is actief.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer