Met carwrappen kies je voor een uniek uiterlijk van jouw auto. Een andere kleur voor je auto, een uniek design of wil je het wagenpark laten voorzien van effectieve reclame? Het is allemaal mogelijk met carwrapping! Het is ook nog eens goedkoper dan je voertuig opnieuw laten spuiten. Kom ook maximaal onder de aandacht van het publiek!

Wat is auto wrappen?

Carwrapping betekent letterlijk ‘het inpakken van een auto’. Met een grote diversiteit aan kleuren in glans, mat, zijdeglans, verschillende motieven, striping of full colour prints, zorgen wij ervoor dat jouw voertuig een bijzondere uitstraling krijgt. Hiervoor gebruiken wij bij Mull2media uitsluitend hoogwaardige wrapfolies. Deze folies zijn stoot- en krasvast.

Hoogwaardige carwraps

Doordat wij regelmatig auto’s voorzien van carwrapping, zijn wij in staat een super kwaliteit aan te bieden tegen een lage prijs. Ons team wordt iedere keer bijgeschoold om geheel op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes rondom carwrapping. Inmiddels hebben wij heel wat auto’s van top tot teen ingepakt met hoogwaardige folies. Ben jij de volgende? Neem contact op.