window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 109 beoordelingen

Kan ik mijn eigen kleding aanleveren?

Kan ik mijn eigen kleding aanleveren?

2018-11-08T09:05:09+00:007 november 2018|

Het is bij ons mogelijk om jouw eigen kleding aan te leveren. Wij bedrukken jouw logo en/of print op elk kledingstuk, zoals een t-shirt, polo of bodywarmer. Daarnaast geven wij ook op jouw eigen kleding onze kwaliteitsgarantie voor de wasbaarheid. Uiteraard zitten er ook géén meerkosten aan bij het aanleveren van jouw eigen kleding.

Bestanden aanleveren

Je kunt bij ons jouw eigen bestand met logo en/of print aanleveren. Wij accepteren eigenlijk alle bestandsformaten, mits het in een hoge resolutie is aangeleverd, zoals .PDF, .AI, .EPS, .JPG of .JPEG. In veel gevallen kunnen wij jouw bestaande afbeelding omzetten in een juist ontwerp bestand. Meer weten? Neem contact op!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer