Kan ik ook mijn eigen ontwerp aanleveren?

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Uniek: onze gratis opmaakservice. Wil je graag drukwerk bestellen, maar je hebt zelf niet de mogelijkheden om een goed printbestand aan te leveren? Geen probleem. Maak gebruik van onze gratis opmaakservice.

Hoe werkt dat dan?

Gedurende je bestelling kun je aangeven wat je opmaakwensen zijn. Zodra jij je bestelling hebt afgerond, gaat onze opmaakafdeling direct met de opmaak aan de slag. Je ontvangt een proef per e-mail en kunt de proef goedkeuren, maar ook afkeuren. Indien je de proef afkeurt kun je aangeven wat je graag gewijzigd wil hebben. Wij gaan met de aanpassingen aan de slag en je ontvangt binnen afzienbare tijd een nieuwe proef per e-mail. Zodra jij akkoord hebt gegeven en dus de proef hebt goedgekeurd, starten wij pas met de productie.

Nog even in het kort

Je kunt dus zelf bestanden voor jouw drukwerk aanleveren. Hoe dan ook; wij controleren deze bestanden altijd op kwaliteit. Is de kwaliteit niet voldoende? Je ontvangt altijd een terugkoppeling van ons. Je kunt gebruik maken van onze gratis opmaakservice. Geef aan wat je op het drukwerk wil hebben en je ontvangt binnen enkele uren een proef per e-mail. Mail/upload eventueel materiaal die wij kunnen gebruiken voor de opmaak.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media