window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 112 beoordelingen

Kan ik WordPress gebruiken op jullie hostingpakket?

Kan ik WordPress gebruiken op jullie hostingpakket?

2019-01-09T15:19:55+00:009 januari 2019|

Ja, op alle webhostingpakketten van Mull2media kun je WordPress installeren. Een WordPress installatie kun je in een paar klikken laten uitvoeren. Bovendien kun je gebruikmaken van de WordPress toolkit waarmee het up-to-date houden van je WordPress super eenvoudig is.

WordPress

WordPress is een opensource software waar je een eenvoudig prachtige websites, blogs of apps mee kunt maken. Het CMS is zeer gebruiksvriendelijk. Wereldwijd is het de meest gebruikte software voor het beheren van websites. Wil je meer weten over WordPress of de Hosting-mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer