Kan ik WordPress gebruiken op jullie hostingpakket?

Breng je merk tot leven

• CreĆ«er herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Ja, op alle webhostingpakketten van Mull2media kun je WordPress installeren. Een WordPress installatie kun je in een paar klikken laten uitvoeren. Bovendien kun je gebruikmaken van de WordPress toolkit waarmee het up-to-date houden van je WordPress super eenvoudig is.

WordPress

WordPress is een opensource software waar je een eenvoudig prachtige websites, blogs of apps mee kunt maken. Het CMS is zeer gebruiksvriendelijk. Wereldwijd is het de meest gebruikte software voor het beheren van websites. Wil je meer weten over WordPress of de Hosting-mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.