Leuke manieren om reclame te maken

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Reclame maken is essentieel voor het draaien van je onderneming. Weten je potentiële klanten niet dat je bestaat, dan is de kans klein dat ze je weten te vinden. Reclame is overal om ons heen, en dit maakt dat het soms lastig is om op te vallen met de promotionele activiteiten voor jouw bedrijf. Gelukkig zijn er genoeg leuke, unieke manieren om reclame te maken waardoor je op een opvallende manier tussen de rest van de concurrenten uitsteekt. Doe hier wat inspiratie op via Businessbox!

Sponsoring van een vereniging

Er zijn genoeg voetbal- of andere verenigingen in de omgeving die op zoek zijn naar sponsoren. Het sponsoren van zo’n vereniging hoeft je niet veel te kosten, en levert je iedere wedstrijd (en ook buiten de wedstrijden) zichtbaarheid en dus naamsbekendheid op. Van t-shirts tot petjes: zolang de naam van jouw bedrijf er mooi en opvallend opstaat, is dit een leuke manier om gezien te worden. Zeker in het geval je lokaal onderneemt!

Posters in en rondom bus

Van de bus tot het bushokje: als jouw doelgroep regelmatig de bus pakt, is het verstandig om hier op een leuke manier aanwezig te zijn. Laat de posters de doelgroep aanspreken en eventueel (indien mogelijk) zelfs direct actie ondernemen door een website te bezoeken. Hier helpen wij je graag bij! Met onze jarenlange reclame-ervaring weten wij precies wat wel en wat niet werkt voor jouw bedrijf, product of dienst.

Laat boekenleggers drukken

Een visitekaartje achterlaten bij de plaatselijke supermarkt zal je waarschijnlijk niet de klanten opleveren waar je naar op zoek bent. Gericht adverteren werkt gewoonweg beter. Om met een gerichte advertentie op te vallen, duik je de belevingswereld van je doelgroep in. Heb jij bijvoorbeeld een doelgroep die graag boeken leest, of regelmatig in de boekenwinkel komt? Laat dan boekenleggers drukken. Dit kunnen de specialisten van Mull2media voor je regelen!

Unieke bewegwijzering

Een simpel bordje dat aangeeft dat jouw onderneming zich ergens bevindt valt natuurlijk niet op. Maak je bewegwijzering groots, uniek en opvallend. Zo weet iedereen die voorbij komt waar jouw onderneming te vinden is. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Bewegwijzering voor Badkamervoordeelshop.nl door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media