Ontdek onze productieruimte: Waar jouw ideeën tot leven komen!

Geschreven door:
Giel is werkzaam bij Mull2media
Giel

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

In de productiehal wordt er keihard gewerkt om bedrijven zichtbaar met onze producten en vind je onze productieruimte. Een dynamische ruimte, uitgerust met benodigde machines: een printer, lamineerapparaat en plotter. Met deze tools transformeren we jouw creatieve visies in zichtbare realiteit.  

De kracht van onze printer

Onze printer staat centraal in ons productieproces en is ontworpen om elk ontwerp met ongeëvenaarde precisie en kleurintensiteit te reproduceren. Van levendige spandoeken die de aandacht trekken tot gedetailleerde logo’s die jouw merkidentiteit versterken, onze printer kan het allemaal. Heldere en scherpe afbeeldingen die jouw boodschap duidelijk communiceren.

Productieruimte
Productieruimte

Lamineren voor duurzaamheid en bescherming

Na het printen komt het lamineerapparaat in actie om jouw reclamematerialen een extra beschermende laag te geven. Deze stap is cruciaal voor het verlengen van de levensduur van het product en het beschermen tegen externe factoren. Het resultaat is niet alleen functioneel met een verhoogde duurzaamheid, maar het heeft een strakke glanzende of matte afwerking.

Productieruimte

Precisie snijden met onze plotter

Onze plotter is gespecialiseerd in het uitsnijden van elk gewenst ontwerp. Of je nu op zoek bent naar op maat gemaakte stickers voor een wagenbelettering of unieke vormen voor promotionele materialen, onze plotter levert met uiterste precisie. Dit stelt ons in staat om zelfs de meest complexe ontwerpen te realiseren.

Productieruimte

Speciaal uitgeruste productieruimte

Ons productiehok is een afgesloten en stofvrije ruimte die ervoor zorgt dat alle processen onder optimale omstandigheden plaatsvinden. Hier bewaren we ook een breed assortiment aan folies, direct klaar voor gebruik. Deze omgeving zorgt ervoor dat we consequent producten van hoge kwaliteit kunnen leveren.

Essentiële onderdelen in ons productieruimte:

  • Printer: Print levendige, hoogwaardige afdrukken.

  • Lamineerapparaat: Verhoogt duurzaamheid en bescherming.

  • Plotter: Snijdt complexe vormen nauwkeurig.

  • Diverse folies: Brede kleur- en materiaalkeuze.

  • Computers: Voorbereiding en materiaalbeheer.

Jouw wensen, onze expertise!

Met onze technische expertise en creatieve flair maken we het verschil in jouw visuele communicatie. Vertrouw op ons om je merk te laten schitteren met kwaliteit die gezien mag worden. We zijn er klaar voor om jouw ideeën te vertalen naar opvallende reclame die indruk maakt! Kom in contact via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media