window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 112 beoordelingen

Waarom content creatie belangrijk is

Waarom content creatie belangrijk is

2018-11-08T09:06:35+00:007 november 2018|

Content draagt bij aan een groter relevant bereik, hogere conversie en meer online gebruiksgemak. Mull2media adviseert en begeleidt je structureel bij het creëren van de juiste content. Hierbij staat jouw (potentiele) klant centraal en ontwikkelen wij content om een relevante dialoog met jouw doelgroep tot stand te brengen.

Juiste content

Voor die relevante dialoog is het belangrijk dat jouw doelgroep wordt aangesproken met de juiste content. Aan de hand van een analyse brengen we in kaart naar welke content jouw doelgroep op zoek is. Wij adviseren en begeleiden bij het creëren van content welke aansluit bij de zoekvraag van jouw doelgroep(en). Wij geven ook advies over de content die ontwikkeld moet worden en in welke vorm deze content het beste aangeboden kan worden.

Contentplanning

Indien gewenst ondersteunen wij je bij het opstellen van concrete briefings voor je interne schrijvers om jouw content optimaal vorm te geven. Vanuit de contentmarketing ondersteuning die wij aanbieden, helpen wij jouw team om up to date te blijven over de laatste trends op het gebied van effectieve content creatie en contentplanning. Gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met onze specialisten.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer