Waarom een visitekaartje nog steeds belangrijk is

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Visitekaartjes worden nog steeds veel gebruikt. En dat is niet voor niets. Het is namelijk de ideale manier om je contactgegevens te verspreiden. Lees in dit artikel waarom dit de onmisbare stap naar succes kan zijn.

Print nog steeds van belang!

Tegenwoordig gaat heel veel communicatie logischerwijs via het internet en geprinte media-uitingen zie je steeds minder. Dit maakt het echter niet minder belangrijk! Je weet immers nooit wie je tegenkomt waar je mee kunt samenwerken of die gebruik wilt maken van jouw producten of diensten. Denk aan de mensen die je tegenkomt op een verjaardag, beurs of netwerkdag. Door een visitekaartje te geven zorg je ervoor dat ze je niet vergeten.

Belangrijke eigenschappen

Het visitekaartje moet voldoen aan een aantal belangrijke elementen:

  1. Het moet duidelijk laten zien wat je doet.
  2. Deze informatie moet zo worden opgesteld dat je niet snel vergeten wordt.
  3. De informatie moet duidelijk zijn voor mensen die je niet persoonlijk hebt ontmoet, maar die je kaartje via een ander krijgen.

Deze eigenschappen zijn absoluut noodzakelijk voor een goed visitekaartje.

Altijd een goede eerste indruk

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Zorg er dus voor dat jouw kaartje professioneel is en geheel bij jou en jouw organisatie past. Er zijn een aantal punten waar je op moet letten bij een visitekaartje. Zorg bijvoorbeeld dat duidelijk is wie je bent, wat je doet en hoe mensen je kunnen bereiken. Denk aan e-mail, website en telefoonnummer. Uiteraard zorg je ervoor dat het logo van je organisatie goed zichtbaar is en ook conform de huisstijl is.

Laat een visitekaartje ontwerpen

Wil je graag een uniek ontworpen en aansprekend visitekaartje? Misschien wil je wel een verrassingselement toevoegen, een persoonlijke foto, een mooie slagzin, of gaat je voorkeur uit naar fel kleurgebruik. Het kan allemaal. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Onze specialisten helpen je graag om een goede indruk te maken en te scoren! Ook adviseren we je graag in het materiaalgebruik.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media