Waarom kiezen voor een bewegwijzering?

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Bewegwijzering heeft als doel om mensen naar een locatie te leiden of te laten weten welke regels er op een terrein of binnen een pand gelden. Dat doel kan bij verschillende vormen van bewegwijzering anders zijn.

Wat is bewegwijzering?

De bewegwijzering binnen een organisatie bestaat uit het wijzen van de weg door middel van borden of digitalisering. Dit is voor zowel buiten als binnen. Een bezoeker kan hierdoor gemakkelijk de weg vinden naar een bepaalde afdeling. Bezoekers kunnen door middel van deze bewegwijzering gemakkelijk de toiletten, de trappen en de parkeerplaatsen vinden.

De belangrijkste functies

Bewegwijzering heeft een aantal functies:

  • Commercieel

Het is belangrijk dat klanten de weg vinden naar jouw bedrijf. Bewegwijzeringsborden kunnen ook de niet-zoekende bezoekers van een bedrijventerrein informeren over de diensten en producten die je aanbiedt. Zo maken ze snel en eenvoudig kennis met je dienstverlening.

  • Imago

Duidelijke naamsvermelding op bewegwijzeringsborden zegt iets over het vermelde bedrijf. Ordelijke en overzichtelijke bewegwijzering geeft een beter straatbeeld. Dit zorgt voor een nette indruk van een bedrijventerrein als geheel en heeft vaak een positief effect op het aantrekken van nieuwe bedrijven.

  • Verkeer

Vanzelfsprekend is het voor iedere verkeerssituatie beter als alle verkeersdeelnemers onmiddellijk de juiste weg kunnen vinden. Met name voor het zware vrachtverkeer is het van belang niet onnodig te hoeven draaien en keren. Bewegwijzering helpt hier uitstekend bij.

Neem contact op

Laat je over bewegwijzering door Mull2media adviseren. Wij hebben ruime ervaring en bieden jouw bewegwijzeroplossingen voor betaalbare prijzen aan. Denk hierbij aan reclameborden, pictogrammen, vloerstickers en parkeerborden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bewegwijzering voor Nijland Tegels & Natuursteen door Mull2media

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media