Waarom WordPress als CMS?

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Sinds een aantal jaar is WordPress het sterkst groeiende Open Source CMS systeem. Het laat concurrenten zoals Joomla, Drupal en CMS made Simple ver achter zich. Maar waarom? We zetten nog een keer de grootste voordelen van WordPress op een rijtje.

Het WordPress CMS is krachtig

Het mag dan begonnen zijn als een simpel blogplatform, WordPress is volwassen geworden. Onder de motorkap bevindt zich een uitgebreide collectie aan functionaliteiten, acties en filters, waarmee je (middels een plugin of een paar regels code) alles kunt veranderen aan de manier waarop je blog functioneert. En omdat het in PHP is geschreven, kun je als je dat wilt ook gewoon iets nieuws creëren.

Het WordPress CMS is functioneel

Wil je iets anders maken dan een blog? Dat is geen enkel probleem met WordPress. Van functionele eCommerce engines naar ledenwebsites, er is altijd wel een plugin of een add-on waarmee je kunt bereiken wat je wilt. De meeste plugins hebben een naadloze integratie met WordPress en zijn zeer eenvoudig in gebruik.

Het WordPress CMS heeft een grote gemeenschap

Er staan duizenden geweldige programmeurs, ontwerpers en conceptontwikkelaars achter de schermen om ervoor te zorgen dat jij als gebruiker het best mogelijke product tot je beschikking hebt. Deze mensen zijn constant bezig met het testen, verbeteren en bespreken van nieuwe features, het repareren van bugs en het schrijven van handleidingen.

Het WordPress CMS is makkelijk te updaten

WordPress heeft haar update strategie afgekeken van de App Store: kwestie van op de update knop klikken en je krijgt de nieuwe versie snel en moeiteloos binnen. Daarbij zijn er tal van (gratis) oplossingen voor het maken van backups.

Meer weten? Neem contact op!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media