window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in binnen- en buitenreclame
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 106 beoordelingen

Wat is contentcreatie?

Wat is contentcreatie?

2018-11-08T09:11:35+00:0026 oktober 2018|

Contentcreatie is de eerste stap naar online succes. Maar wat is het? Contentcreatie is het creëren en delen van relevante, waardevolle en vermakelijke informatie via jouw eigen kanalen met het doel om potentiële klanten aan jouw organisatie te binden. Dit kan verschillende vormen aannemen, zoals blogs, nieuwsbrieven, social media-berichten, video’s en infographics.

Kenmerken content

Voor content zijn relevantie, waarde en vermaak van groot belang. Dus: is de content interessant voor de bezoeker? Is de content nuttig voor de bezoeker? En zorgt de content voor voldoende amusement? Deze kenmerken laten zien dat jouw klant centraal staat en nieuw jouw product of dienst. Het draait dus om klantenbinding. Dit betekent dus niet dat je even snel een tekstje moet schrijven; er moet een gedachte achter zitten en aansprekend zijn.

Meer bereik en bezoekers

Veel ondernemers hopen dat zij door contentcreatie direct meer bezoekers én verkopen krijgen, maar zo werkt het niet. Contentcreatie zorgt voor een groter bereik en meer bezoekers en versterkt de relatie met (potentiële) klanten. Hoe dit werkt, leggen wij graag uit. Neem voor meer informatie contact op met onze content specialisten. Wij helpen je namelijk graag verder.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer