Wat is SSL?

Geschreven door:
Floris-Jan is werkzaam bij Mull2mediaRick is werkzaam bij Mull2mediaTim is werkzaam bij Mull2media
Floris-Jan, Rick & Tim

Breng je merk tot leven

• Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

SSL staat voor Secure Sockets Layer. Dit zorgt ervoor dat verbindingen met het internet versleuteld worden. Het wordt door miljoenen websites en webshops gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

Hoe herken ik SSL?

Websites en webshops die over deze beveiliging beschikken zijn herkenbaar aan het gesloten slotje en de https:// in de adresbalk. Voor een SSL verbinding is een SSL Certificaat noodzakelijk. Een gebruiker kan aan de hand van een certificaat zien wie de eigenaar van de site of shop is en wie het certificaat heeft afgegeven. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder!

Webteksten laten schrijven door Mull2media - hosting