Wat kost het ontwikkelen van een website?

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Dit is een lastige vraag die veel gesteld wordt, maar waar ook heel lastig een concreet antwoord op te geven is. Met bijna twee miljard websites, is er geen formule om te berekenen wat een nieuwe website of webshop gaat kosten. Het is namelijk afhankelijk van wat jij wenst en wat jouw doelen ermee zijn.

Kosten ontwikkeling en onderhoud

Wil je een op maat gemaakte website voor je bedrijf? Dan moet je dieper in de buidel tasten en denken aan duizenden euro’s voor de ontwikkeling ervan, exclusief de maandelijkse en/of jaarlijkse onderhoudskosten om het op maat gemaakte CMS-systeem up-to-date te houden. Denk aan de kosten voor de domein en hosting.

Bepaal het doel van de site

Maar waarom betaal je voor de ene site 2500 euro en voor de ander 9500 euro? Het verschil zit hem onder meer in het doel. Wil je niets online verkopen, maar wil je gewoon een prima website als visitekaartje of portolio? Dan ben je snel klaar. Wil je omzet genereren door online jouw dienst of product te verkopen? Bedenk dan dat zo’n website nooit zomaar tot stand komt. Hier zit een gedachte achter. Je zult flink moeten investeren.

Goede website ontwikkeling

Een goede website is gebouwd op jouw missie en visie en sluit nauw aan bij jouw doelgroep. Dit noem je een strategie. Van daaruit ontwikkel je een huisstijl en passend ontwerp voor jouw nieuwe website. Hierbij wordt rekening gehouden met alle mogelijke functionaliteiten (conversie optimalisatie) en uiteraard jouw wensen en eisen. Dit vergt simpelweg veel tijd ten opzichte van een ‘eenvoudig’ portfolio- of visitekaart-website.

Schakel de specialist in

Ben jij een ondernemer en heb je weinig kennis van website ontwikkeling en marketing, maar wil je wél veel verkopen op het internet of aan jouw naamsbekendheid werken ? Ga dan vooral niet zelf aan het werk en schakel de hulp in van een professional. Wij kunnen je helpen bij het maken van een nieuwe website. Maar ook als je toe bent aan een redesign.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media