Wat voor vlaggen hebben jullie?

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Je kunt bij ons diverse vlaggen bestellen om jouw bedrijf, dienst of product te presenteren. Het maakt een professionele indruk en zorgt dat je absoluut opvalt. Hieronder zetten wij uiteen welke vlaggen er bij ons te bestellen zijn.

Bedrijfsvlag

Bedrijven met een eigen terrein of pand kunnen hun aanwezigheid kenbaar maken met een bedrukte vlag. Deze bedrijfsvlag kan volledig naar wens worden bedrukt met een design. Zo kunnen bedrijven het logo erop laten bedrukken of is het mogelijk om gewenste tekst erop te plaatsen.

Baniervlag

Heb je de ruimte en wil je echt opvallen? Dan kun je kiezen voor baniervlaggen. Deze vlaggen zijn in veel verschillende grote maten te verkrijgen. Voor jouw restaurant, parkeerplaats of ingang van de je bedrijfspand een super professionele toevoeging. Deze zijn ook nog eens betaalbaar.

Gevelvlag

Met een gevelvlag weet je echt de aandacht te trekken in de winkelstraat. Klanten herkennen namelijk al van ruime afstand jouw bedrijfslogo of -naam aan de gevel. Natuurlijk is zo’n vlag alleen geschikt als je de mogelijkheid hebt om een vlag aan de buitenmuur van je bedrijfspand te plaatsen.

Beachflag

Beachflags zijn ideaal voor buitenevenementen, beurzen, acties en aankondigingen. Ze zijn opvallend en stormsterk. Het is dus een perfecte en betaalbare manier om reclame te maken. Beachflags zijn dus multi-inzetbaar. Onze beachflags zijn geheel full colour bedrukt, gemakkelijk mee te namen, op te zetten en af te breken.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media