T-shirts laten bedrukken.

Ontwerp geheel zelf je T-shirts.

Wil jij opvallende kleding bedrukken? Laat dan jouw kleding bedrukken met je eigen naam of andere tekst. Bij het drukken van letters op kleding heb je alle vrijheid tijdens het ontwerpen, en kun je zelf een lettertype, -grootte en -kleur kiezen.

Naast een tekst kun je natuurlijk ook een afbeelding op de kleding bedrukken, zoals een foto of tekening. Je kunt bij Mull2media onder meer T-shirts, polo’s, sweaters, sportkleding en kinder- of babykleding laten bedrukken.

Daarom kies je voor shirts bedrukken door Mull2media

  • Herkenbare en opvallende bedrijfskleding;
  • Alle kleding en maten mogelijk;
  • Altijd eerst een gratis gesprek;
  • Persoonlijk contact en korte lijnen.

Gratis en vrijblijvend

Bedrijfskleding veel invloed op de herkenbaarheid.

Ook de zakelijke markt kan bij ons terecht.

Niet alleen mensen die graag unieke kleding willen bedrukken zijn bij ons aan het juiste adres. Ook de zakelijke markt kan bij ons terecht. Zo heeft bedrijfskleding veel invloed op de herkenbaarheid en de uitstraling van je bedrijf. Wij zorgen dat jij, je logo en je bedrijfsnaam gezien worden.

Hoogwaardige kleding en mooie scherpe bedrukking, dat is hoe je jouw bedrijf wilt presenteren naar je potentiële klanten. Broeken, polo’s, shirts, sweaters, vesten, jassen en bodywarmers kunnen bij ons worden voorzien van bedrijfsgegevens.

T-shirt bedrukken - Doetinchem Achterhoek

Kleding bedrukken door Mull2media.

Onze opmaakservice maakt geheel gratis een ontwerp van jouw kleding.

Wij bedrukken jouw eigen ontwerp voordelig en snel op T-shirts, polo’s en sweaters. Voor, achter, op de mouw, op de borst en in verschillende kleuren en pasvormen. En heb je geen ontwerp voor jouw bedrijfs-, werk-, of vrijetijdskleding? Geen probleem.

Onze opmaakservice maakt geheel gratis een ontwerp van jouw kleding. En pas als jij hier tevreden over bent, starten wij pas met het bedrukken ervan. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact met onze medewerkers op.

T-shirt bedrukken - Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

5 / 5

De ontwerpen zijn steeds weer verrassend mooi! Er wordt goed meegedacht en bij Mull2Media is er een snelle levertijd. Kortom, ze zien ons steeds terug.

5 / 5

Vakwerk! Snelle service, meedenken en een heel gaaf eindresultaat voor de aankleding van ons kantoor in Doetinchem.

5 / 5

Al diverse producten bij Mull2media afgenomen. Ik werd altijd snel geholpen en de service is perfect. Daarnaast is de online tool van offerte, opdracht en afwikkeling overzichtelijk en duidelijk. Het eindproduct is van super kwaliteit. Kortom, een zeer tevreden klant.