Kliklijst

Iedereen kent de kliklijsten wel; van vluchtplannen in kantoorpanden en reclameposters in supermarkten tot het aankondigen van films in de bioscoop. Wanneer jouw reclame-uitingen vaak wisselen is de kliklijst een mooie manier om jouw boodschap te presenteren.

In een handomdraai verwissel je de posters.

Eenvoudig jouw boodschap presenteren?

Kies voor een kliklijst.

 • Gratis ontwerp van jouw posters

 • Altijd een oplossing op maat

 • Binnenreclame en garantie door échte specialisten

Gratis en vrijblijvend

Eenvoudig jouw boodschap zichtbaar.

Klik, klik en klaar!

Kliklijst: Lijst je boodschap in

Wat is een kliklijst? Een kliklijst is dé manier om je posters te presenteren. Er zijn kliklijsten die geschikt zijn voor binnen en buiten gebruik, lijsten met LED verlichting, lijsten die regenbestendig zijn of zelfs lijsten uitgerust met antidiefstalbeveiliging. Afhankelijk van het type kliklijst zijn er afmetingen mogelijk van A5 tot zelfs A1 formaat. Om je een indruk te geven, dat is een totaal van maar liefst 8 vellen A4 papier. Heb je liever een andere maat? Dan zijn er mogelijkheden voor een custom made kliklijst. Zelfs de standaard profielkleur aluminium in zilver of zwart kan gewijzigd worden naar jouw huisstijlkleuren. Zie je nu door de bomen het bos niet meer? Wij adviseren je over de kliklijst op maat die past bij jouw wensen.

Een posterwissel in enkele seconden

Het wijzigen van een poster gaat eenvoudig. Door de klaptechniek van de profielen garanderen we je een snelle wissel. Niet zo snel als de pitstop van Verstappen, maar in een handomdraai schittert jouw nieuwe poster in de lijst. Wist je dat wij ook het design en het drukwerk van jouw posters kunnen regelen? Pak de telefoon en bel ons om de mogelijkheden te bespreken. Of liever met een van onze adviseurs om de tafel? Gezellig, doen we er een kop koffie bij.

Voordelen

De pluspunten van een kliklijst

 • Snel verwisselbaar
  Pas je boodschap aan, zo vaak als jij wil

 • Korte doorlooptijd.
  In veel gevallen realiseren we kliklijsten en posters al binnen 1 week

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Er zijn snel nieuwe posters besteld!