Maatwerk koppelingen.

Wil jij een maatwerk koppeling laten bouwen?

Met een website en webshop koppeling koppel je (het CMS van) je shop of site aan andere software. Op deze manier vergroot je het aantal functionaliteiten van je website of -shop. Je implementeert namelijk de mogelijkheden van de gekoppelde applicatie in het systeem.

Wil jij een maatwerk koppeling laten bouwen? Koppelingen met externe applicaties zijn voor Mull2media geen enkel probleem. Wij hebben inmiddels diverse koppelingen gelegd met: CRM software, ERP pakketten, boekhoudsystemen, betaalproviders en dataleveranciers.

Daarom kies je voor
koppelingen door Mull2media

  • Altijd een gratis gesprek om de online doelen te bepalen;
  • Altijd duidelijkheid vooraf;
  • Goed werkende koppelingen;
  • Persoonlijk contact;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;

Gratis en vrijblijvend

Hoe werkt een koppeling?

Koppel jouw website of webshop aan een andere applicatie.

Via een application programming interface (API) koppel jij jouw website of webshop aan een andere applicatie. Een API is in feite het communicatiemiddel tussen de programma’s. Bij een open source systeem als WordPress heeft onze webdeveloper toegang tot de broncode van het systeem, zodat hij een aanpassing kan maken in het systeem.

Is er (nog) geen koppeling tussen de website/webshop CMS en een andere applicatie?
Dan moet er een maatwerk koppeling worden gemaakt.

Koppeling Doetinchem Achterhoek

Waarom een koppeling?

Het koppelen van een webshop met andere systemen.

Het koppelen van een webshop met andere systemen is interessant voor webshops die willen automatiseren, of die systemen aan elkaar willen koppelen die niet standaard met elkaar overweg kunnen. Het is zeker interessant voor ondernemers die in de toekomst door willen groeien.

Wil je hier meer over weten? Of wil je graag weten wat zo’n koppeling op maat gaat kosten? Informeer dan bij onze specialisten naar onze mogelijk over maatwerk koppelingen.

Koppeling Doetinchem Achterhoek
Koppelingen - Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5.

5 / 5

Een fijn bedrijf met enthousiaste en betrokken medewerkers. Mull2media is al jaren onze nr. 1. Het gevoel dat ze altijd voor je klaarstaan. Problemen worden direct opgelost en dat geeft vertrouwen. Je kunt het gewoon beter overlaten aan heen die er echt verstand van hebben.

4,5 / 5

Door de proactieve en meedenkende houding van Mull2media komen wij samen altijd tot een super eindproduct. Top kwaliteit en service!

4 / 5

Onze ramen zijn vakkundig ingemeten en voorzien van folie. Bedankt jongens!