Landingspagina’s.

wat zijn het precies?

Besef goed dat de bezoeker heeft geklikt op een advertentie, een social media uiting of e-mail. Dat betekent dus dat de bezoeker met een bepaalde verwachting op jouw landingspagina landt (vandaar landingspagina).

De eerste eigenschap is dat de landingspagina naadloos aansluit op de verwachting die je met je uiting hebt gewekt. Ze zullen in dat geval sneller jouw boodschap op deze pagina lezen. Zorg dat je hem of haar stapsgewijs overtuigd. Zo wordt de kans op slager groter. De conversies gaan hoog en je hebt onder meer nieuw aanmeldingen, leads en aanvragen.

Daarom kies je voor
landingspagina’s door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de online doelen te bepalen;

  • Altijd duidelijkheid vooraf
  • Conversiegerichte pagina’s
  • Persoonlijk contact;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;

Gratis en vrijblijvend

Bepaalde verwachting.

Ons SEO advies start met een analyse van je website content.

Ons SEO advies start met een analyse van je website content. Op basis van de producten of diensten die je biedt, de boodschap die je wilt overbrengen, de doelgroep waar je je op richt en de keywords die daarbij passen, kijken we of dit op de juiste manier terugkomt in de inhoud van je site.

Ons advies richt zich vervolgens op het optimaliseren van de content van je website voor zoekmachines. Ook kijken we naar de interne en externe links en kijken we naar de page rank van de belangrijkste pagina’s. Tip: maak gebruik van de Yoast SEO plugin als leidraad.

Wij helpen jou graag verder.

Door onze jarenlange ervaring helpen wij jou verder.

Door onze jarenlange ervaring helpen wij je verder met een onweerstaanbare landingspagina. Deze gaat de behoefte van de klant inlossen, is simpel, overzichtelijk en gefocust op één boodschap. Stapsgewijs overtuigt het de bezoeker om met jou in zee te gaan.

Vervolgens zet het aan tot actie: de zogenaamde call-to-action benadrukt de meerwaarde en zorgt dat hij of zij jouw producten koopt en/of diensten afneemt. Dat wil jij toch?

Landingspagina's - Mull2media
Landingspagina's - Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,8.

4 / 5

Via een gezamenlijke relatie ben ik bij Mull2media terecht gekomen voor het laten bouwen van mijn website. Tot volle tevredenheid! De website werd geheel in de lijn en stijl die ik voor ogen had opgeleverd. Veranderingen en vernieuwingen die ik van tijd tot tijd doorbel worden steevast gelijk opgepakt en het contact is overall heel duidelijk, direct en prima. Kortom, een zeer goede partner.

4,5 / 5

Ervaren, vakkundig, denken met je mee. Gewoon super! Resultaat verbluffend!

4 / 5

De kliklijsten en posters zijn snel geleverd. Een scherpe prijs-kwaliteit.