Lichtbakken Doetinchem Achterhoek.

Met lichtreclame maak jij jouw bedrijfsnaam of logo ’s avonds goed zichtbaar.

Lichtbakken Doetinchem Achterhoek laat je maken door de specialist. Met lichtreclame maak jij jouw bedrijfsnaam of logo ’s avonds goed zichtbaar. Daarnaast geeft het een professionele uitstraling aan jouw bedrijf of winkel. Lichtbakken werken écht!

Deze reclame blijft de aandacht vragen van het publiek dat je wilt bereiken. Naast de primaire boodschap, geeft het ook een kwaliteitsuitstraling aan jouw onderneming. Reclamebedrijf Mull2media ontwikkelt, creëert en monteert jouw visuele communicatiemiddel. De lichtreclame wordt speciaal op maat gemaakt, zodat je altijd een unieke lichtbak ontvangt die helemaal naar jouw wens is. Lichtbakken Doetinchem Achterhoek laat je dus door ons maken.

Waarom jij kiest voor een lichtbak bij Mull2media

  • Lichtbakken Doetinchem Achterhoek op maat

  • Montage ook mogelijk in de avonduren en weekend

  • Persoonlijk contact

  • Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Gratis en vrijblijvend

Lichtbakken Doetinchem Achterhoek regel je bij ons.

Mull2media heeft al vele bedrijven zichtbaar, vindbaar en herkenbaar gemaakt met lichtreclame.

Mull2media heeft al vele bedrijven zichtbaar, vindbaar en herkenbaar gemaakt met lichtreclame. Je kunt bij ons een selectie maken uit lichtbakken met rechte hoeken, ronde, ovale en dia lichtbakken. De rechthoekige, ronde en ovale bakken zijn met name voor gevelreclame geschikt. De dia bakken worden binnen toegepast. Alle lichtbakken worden bij ons uitgevoerd met LED verlichting.

Vanuit ons kantoor in Doetinchem bedienen wij klanten door het hele land. Wij leveren alles op het gebied van reclame en promotie voor bedrijven, organisaties en verenigingen. Het lijkt ons fantastisch om met jou in contact te komen. Wij willen graag lichtreclame of ander reclame- of promotiemateriaal voor je maken.

Lichtreclame Doetinchem Achterhoek

Ik wil mijn gevelreclame regelen bij Mull2media.

Bij ons bestel je eenvoudig jouw lichtbakken of andere promotie-uitingen.

Bij ons bestel je eenvoudig jouw lichtbakken of andere promotie-uitingen. Alles op het gebied van reclame is ons bekend. Wij zijn namelijk van alle marken thuis. En dat voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Toch nog vragen? Neem direct contact op.

Lichtbakken Doetinchem Achterhoek
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,8.

4,5 / 5

Mull2media heeft onze lichtreclame verzorgd. Vanaf nu te bewonderen! Blij met het resultaat.

5 / 5

Een fijn bedrijf met enthousiaste en betrokken medewerkers. Mull2media is al jaren onze nr. 1. Het gevoel dat ze altijd voor je klaarstaan. Problemen worden direct opgelost en dat geeft vertrouwen. Je kunt het gewoon beter overlaten aan heen die er echt verstand van hebben.

4 / 5

De kliklijsten en posters zijn snel geleverd. Een scherpe prijs-kwaliteit.