Lichtreclame

Wil je jouw bedrijfspand, kantoor of winkel dag en nacht onder de aandacht brengen? Dan is lichtreclame dé oplossing. Deze vorm van reclame is er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Denk aan freesletters, LED-frames, doosletters en lichtbakken.

Maak jouw pand uniek en zorg voor meer zichtbaarheid met lichtreclame.

24/7 de aandacht trekken?

Kies voor lichtreclame

 • Gratis ontwerp van jouw lichtreclame

 • Vakkundige montage op locatie

 • 3 jaar garantie op jouw lichtreclame

Gratis en vrijblijvend

Jouw bedrijfspand altijd zichtbaar

In de schijnwerpers!

Lichtreclame: oh middernacht schijn ’n lichie op mij!

Als de schemer valt springt het licht van jouw reclame aan. Het verkeer dat in het donker langsrijdt werpt een blik opzij en ziet jouw logo of boodschap. Vandaag de dag is buitenreclame niet meer weg te denken uit het straatbeeld. In Nederland hebben we het geluk dat er vrijwel geen richtlijnen zijn voor het tonen van buitenreclame. Je hebt aardig wat vrijheid in hoe jij jouw boodschap wilt overbrengen. Het voordeel met lichtreclame is dat het zowel overdag als ’s avonds te zien is!

Meer weten over lichtreclame?

Kun je je nog niet helemaal voorstellen hoe lichtreclame een plek krijgt op jouw gevel? Begrijpelijk. Onze vormgevers verzorgen graag een sfeerimpressie voor je. Ze kijken naar het totaalplaatje. De lichtreclame moet in verhouding zijn met de gevel van jouw bedrijf. Het plaatje moet kloppen! Benieuwd hoe lichtreclame voor jou kan werken? Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs om de vele mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kopje koffie (of thee ? )

Voordelen

De pluspunten van lichtreclame

 • Goedkope manier van reclame maken
  Zeker als je dit vergelijkt met andere media

 • Korte doorlooptijd
  In sommige gevallen monteren we buitenreclame al binnen 1 week

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Deze vorm van buitenreclame is aanpasbaar