Logo maken

Start je met ondernemen en wil je een nieuw logo laten ontwikkelen? Of is je organisatie bezig met een restyling van het logo en de huisstijl? Dan kan het een hele klus zijn om een sterk en herkenbaar logo te bedenken én creëren.

Allereerst is het belangrijk dat je de basis van je bedrijf hebt staan. Vanuit daar kan je door naar de visuele uitstraling. En daar helpen wij je graag bij!

Een goed logo kent geen taalbarrières

Krachtig en herkenbaar.

 • Laat een logo maken dat écht past bij jouw organisatie

 • Onze vormgevers bieden ´creatieve´ begeleiding op maat

 • 15+ jaar ervaring in het ontwerpen van allerlei soorten reclameuitingen

Gratis en vrijblijvend

Een ijzersterk logo maken.

Waarmee je gezien wordt!

Logo maken: Start met de basis

Een succesvol logo maken dat past bij de doelgroep, die tijdloos, veelzijdig én eenvoudig is. En ook nog eens opvalt!  Een hele rits met ‘eisen’ waar een logo aan moet voldoen. Waar het uiteindelijk om gaat is dat jouw doelgroep het logo herkent. Dat jouw producten en diensten worden gekoppeld aan je bedrijfsnaam. Samen met een consistente huisstijl vormt het logo de basis voor herkenbare communicatie. Wij helpen je graag met die basis, een sterk fundament om verder op te bouwen.

De weg naar jouw nieuwe logo

Met een logo kan je alle kanten op, maar het heeft wel aandacht nodig. Daarom gaan we eerst samen zitten om jouw ideeën en wensen te bespreken. Uiteraard onder het genot van een goede kop koffie. Vanuit daar gaan we verder en beginnen we aan de eerste ontwerpen. Samen zorgen we ervoor dat het logo ontwerp perfect bij jou past. We gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent. Dan zijn wij dat ook!

Of je nu een nieuw logo wil of toe bent aan een verandering van je huidige logo? Onze creatieve vormgevers staan in de startblokken! Het enige wat jij nog moet doen is die telefoon pakken om ons te bellen of kom een binnen wandelen in Doetinchem.

Voordelen

De pluspunten van een logo maken

 • Een goede eerste indruk
  Je logo is het eerste wat mensen van je bedrijf zien.

 • Professionele bestanden.
  Besteed de vormgeving uit en onze grafische vakidioten zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.