Logo ontwikkeling.

De belangrijkste factor in jouw communicatie.

Een logo is de belangrijkste factor in jouw communicatie. Het is het eerste wat een potentiële klant ziet en van groot belang om een goede indruk te maken. Samen met de huisstijl vormt het de bouwsteen voor herkenbare communicatie-uitingen.

Een goed logo zegt meer dan duizend woorden. Het is een afspiegeling van je organisatie en je merkwaarden. Wij helpen je met een logo welke past bij jouw organisatie past. Een logo die er écht uitspringt.

Daarom kies je voor logo ontwikkeling door Mull2media

  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Een logo welke overeenkomt met je identiteit;

  • Persoonlijk contact;

  • 100% tevredenheidsgarantie.

Gratis en vrijblijvend

Een logo moet functioneel zijn.

Eerst een voorstel.

Een logo en huisstijl is het gezicht van je organisatie of merk. Dat uitstraalt waar je voor staat. Vernieuwend, traditioneel, professioneel, zakelijk, persoonlijk? Een logo moet functioneel zijn. Het moet afgestemd zijn op je doelgroep.

Een goed logo zorgt voor herkenning, en draagt bij aan naamsbekendheid en identiteit. Bovendien onderscheid je je ermee van anderen. Met een logo kun je alle kanten op! Vanuit jouw visie gaan we graag aan de slag met een logo voorstel.

Logo ontwikkeling Doetinchem Achterhoek

Volledig nieuw logodesign.

Vanaf het nulpunt beginnen.

Naast een volledig nieuw logodesign, waarbij we vanaf het nulpunt beginnen, ontwikkelen onze ontwerpers ook al vele jaren logorestylings.

Wanneer jarenlange bouw aan herkenning zo waardevol blijkt dat restylen van het bestaande logo en de bestaande huisstijl verstandig is, dan is dat ons startpunt. Met een aantal ingrepen passen we het bestaande logo zodanig aan dat het past bij deze tijd en aansluit bij de merkwaarden die in de jaren zijn veranderd.

Logo Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mull2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7.

4,5 / 5

Mull2media gaf ons logo en onze huisstijl een update. Zo tof, erg blij mee.

5 / 5

Ik heb mijn website en logo laten ontwerpen door mull2media en ben super tevreden! Fijne samenwerking en ik kon met al mijn vragen en op of aanmerkingen daar terecht. Ik zou ze iedereen aanbevelen! Super klant vriendelijk!

5 / 5

We waren op zoek naar een nieuw logo/huisstijl voor ons bedrijf. We hadden zelf wat ideeën maar lieten ze ook vrij om zelf met wat te ideeën te komen. En het is prachtig geworden. Zeer tevreden! Een fijn en modern bedrijf.