Logo ontwikkeling.

De belangrijkste factor in jouw communicatie.

Een logo is de belangrijkste factor in jouw communicatie. Het is het eerste wat een potentiële klant ziet en van groot belang om een goede indruk te maken. Samen met de huisstijl vormt het de bouwsteen voor herkenbare communicatie-uitingen.

Een goed logo zegt meer dan duizend woorden. Het is een afspiegeling van je organisatie en je merkwaarden. Wij helpen je met een logo welke past bij jouw organisatie past. Een logo die er écht uitspringt.

Daarom kies je voor logo ontwikkeling door Mull2media

  • Persoonlijk contact en meerdere correctierondes;

  • Van budget tot honderd procent maatwerk;
  • Een logo welke overeenkomt met je identiteit;

  • Persoonlijk contact;

  • 100% tevredenheidsgarantie.

Gratis en vrijblijvend

Een logo moet functioneel zijn.

Eerst een voorstel.

Een logo en huisstijl is het gezicht van je organisatie of merk. Dat uitstraalt waar je voor staat. Vernieuwend, traditioneel, professioneel, zakelijk, persoonlijk? Een logo moet functioneel zijn. Het moet afgestemd zijn op je doelgroep.

Een goed logo zorgt voor herkenning, en draagt bij aan naamsbekendheid en identiteit. Bovendien onderscheid je je ermee van anderen. Met een logo kun je alle kanten op! Vanuit jouw visie gaan we graag aan de slag met een logo voorstel.

Logo ontwikkeling Doetinchem Achterhoek

Volledig nieuw logodesign.

Vanaf het nulpunt beginnen.

Naast een volledig nieuw logodesign, waarbij we vanaf het nulpunt beginnen, ontwikkelen onze ontwerpers ook al vele jaren logorestylings.

Wanneer jarenlange bouw aan herkenning zo waardevol blijkt dat restylen van het bestaande logo en de bestaande huisstijl verstandig is, dan is dat ons startpunt. Met een aantal ingrepen passen we het bestaande logo zodanig aan dat het past bij deze tijd en aansluit bij de merkwaarden die in de jaren zijn veranderd.

Logo Doetinchem Achterhoek
Werkzaamheden bij Mulll2media
  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot reclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5.

4,5 / 5

Hele fijne club die altijd bereikbaar is. Ze schakelen snel en zijn vriendelijk, zonder poespas.

/ 5

Sinds een jaar een website draaiende, prima en goed overleg vooraf. Steeds meer mensen die ons vinden via onze website. Bij Mull2media zijn het vakmensen met passie. Ze hebben de website goed geprogrammeerd en ingesteld. Ook onze huisstijl is gedigitaliseerd. Wat een gemak nu alles digitaal is. Voor de mensen die nog twijfelen, deze partij is echt een aanrader.

5 / 5

Vorig jaar zijn wij gestart met een nieuwe huisvesting voor ons bedrijf. Mull2media heeft ons super geholpen met verschillende diensten. Prettig contact en een fijn bedrijf om mee samen te werken.