Magazines ontwerpen

Wil jij een eigen magazine laten drukken? Voor professionele of relationele doeleinden? Zoek dan niet verder! Wij helpen je graag bij de realisatie van jouw magazines. Van opmaak tot drukwerk en van kleine tot grote oplage. Ga de diepte in en vertel jouw verhaal.

Met een mooie mix van informatie (need-to-know) en vertier (nice-to-know) creëer je een hechte band met je lezers. Laten we samen jouw personeelsblad, klantenmagazine, clubblad of jaarverslag vormgeven.

Verhalen komen tot leven

Kies voor magazines

 • Wij creëren een magazine dat écht past bij jouw organisatie

 • Onze vormgevers bieden ´creatieve´ begeleiding op maat

 • 15+ jaar ervaring in het ontwerpen van allerlei soorten reclameuitingen

Gratis en vrijblijvend

Creëer een unieke beleving

Een cover om van te smullen en interessante content

Magazines ontwerpen en je doelgroep bereiken

Met een magazine val je letterlijk op de deurmat bij jouw doelgroep. Je hebt de ruimte om verschillende onderwerpen uit te diepen, op een manier die past bij jouw organisatie. Spreek de taal van je doelgroep. Zorg voor klantenbinding of genereer nieuwe leads. Daarnaast zorgt een magazine voor een positief effect op je naamsbekendheid. Maar hoe kom je tot een goed magazine? Onze vormgevers hebben jarenlange ervaring en helpen je graag op weg. Met oog voor detail, kleur, ritme, typografie en de juiste verhouding tussen tekst en beeld creëren we samen het perfecte magazine.

Lekker bladeren of doorklikken

Lastige keuze, beide vormen hebben zo z’n voor- en nadelen. Wij zetten het voor je op een rijtje. Kies je voor een online magazine? Dan bespaar je kosten op het drukwerk en draag je je steentje bij aan het milieu. Het effect is beter meetbaar en content is eenvoudig door te zetten naar andere online kanalen. Daarentegen zorgt een fysiek exemplaar voor meer vertrouwen, converteert het beter en blijft je publiek meer gefocust. En het bladert natuurlijk een stuk lekkerder. Waar je ook voor kiest wij helpen je met een sterke bladformule, passend design, aansprekende verhalen en kwalitatief drukwerk. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken of bel voor meer info.

Voordelen

De pluspunten van magazines

 • Duik de diepte in met magazines.
  Vertel verhalen met inhoud

 • Professionele bestanden.
  Besteed de vormgeving uit en onze grafische vormgevers zorgen voor een eindresultaat van hoge kwaliteit.

 • Ruimte voor creativiteit.
  Je bent nergens aan gebonden. Hierdoor kun jij je onderscheiden van je concurrentie.

 • Niets is zo veranderlijk als de mens.
  Wil je jouw uitingen wijzigen? Is je huisstijl veranderd? Of wil je een andere boodschap communiceren? Magazines zijn snel aanpasbaar.