window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in binnen- en buitenreclame
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 106 beoordelingen

Mull2media levert twee websites op

Mull2media levert twee websites op

2018-08-08T16:49:03+00:006 september 2017|Website & Internet|

Onze internetafdeling heeft de laatste tijd niet stilgezeten. Zo hebben wij onlangs twee websites, voor Vitaal Thuiszorg en PB International, opgeleverd.

Vitaal Thuiszorg

De website van thuiszorgorganisatie Vitaal Thuiszorg is in een nieuw jasje gestoken. De site heeft een nieuwe look and feel en voldoet weer aan de huidige standaarden. Zo is de website geschikt voor alle mobiele apparaten en is de navigatie aanzienlijk verbeterd. Bekijk de site hier.

PB International

Voor PB International in Zelhem, de specialist op het gebied van ultrafiltratie, hebben wij een compleet nieuwe website gebouwd. Deze is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De diensten zijn gemakkelijk te vinden en ook is het portfolio uitgebreider. Raadpleeg de website.

Laat ook een website maken!

Wil je ook een website of webshop met een goede conversie? Laat je dan eens informeren door onze internet specialisten. Neem contact met ons op.

Laat een reactie achter

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer