Multichannel campagnes starten?

Zet meerdere kanalen tegelijk in om jouw doelgroep te bereiken.

Een multi-channel campagne houdt in dat er meerdere kanalen tegelijk ingezet worden om de klant één en dezelfde boodschap te sturen en/of producten en diensten aan te bieden. Door de toenemende digitale kanalen is het nog nooit zo populair geweest.

Een effectieve multichannel strategie zorgt ervoor dat er een heldere en consequente strategie wordt gevoerd over alle kanalen van een bedrijf. Denk hierbij aan de corporate website, social media, zoekmachines, de fysieke winkel en/of advertentiecampagnes.

Daarom kies je voor multichannel campagnes door Mull2media.

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de wensen te bepalen.

  • Persoonlijk contact en meerdere varianten
  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Multichannel campagne op maat

Gratis en vrijblijvend

Meerdere kanalen.

Bereik de (potentiële) klant.

Bij het inzetten van een multi-channel campagne, wil je de (potentiële) klant bereiken. Dat doe je door meerdere kanalen tegelijk in te zetten. Je zet dus verschillende kanalen in, maar dat betekent niet dat je verschillende boodschappen verspreidt.

In feite stuur je per kanaal dezelfde boodschap. Bij deze vorm van marketing is het bedrijf het uitgangspunt: hoe kun je als organisatie al jullie kanalen gebruiken om onze boodschap over te brengen? Mull2media helpt je hierbij.

Multichannel campagnes

Eigen campagne.

Welke kanalen passen bij jouw doelgroep?

Jouw multi-channel campagne kan bijvoorbeeld bestaan uit online kanalen zoals website, social media en e-mail, maar ook uit offline kanalen zoals een fysieke winkel, catalogus en telemarketing. Al deze opties zijn de moeite waard als het leidt tot meer sales. Welke kanalen je kiest, ligt aan jou.

Het is echter aan te raden om te kijken welke van deze kanalen door jouw doelgroep worden gebruikt. Wil je hier meer informatie over? Of zoek je een partner? Wij staan voor je klaar.

Multichannel campagnes

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Met multichannel campagnes ben je altijd zichtbaar!

  • Gratis ontwerp op maat
  • Standaard 3 jaar garantie
  • Van offerte tot binnenreclame al binnen 1 week

Wat onze klanten vertellen…

Onze klanten beoordelen ons met een 9,8.

5 / 5

Van ontwerp tot bestickeren van onze bus verliep soepel, in goed overleg het resultaat is precies zoals het ontwerp. Ontzettend goed en mooi gedaan. Voor de volgende klus komen we gewoon terug.

5 / 5

Wij worden altijd vriendelijk en snel geholpen door de mensen van Mull2media. Producten worden goed en netjes afgeleverd en de service is goed!

4 / 5

Een schitterend beletterde VW Caddy. Dank voor de strakke belettering.