Multichannel

campagne

Een multi-channel campagne houdt in dat er meerdere kanalen tegelijk ingezet worden om de klant één en dezelfde boodschap te sturen en/of producten en diensten aan te bieden. Door de toenemende digitale kanalen is het nog nooit zo populair geweest.

Een effectieve multichannel strategie zorgt ervoor dat er een heldere en consequente strategie wordt gevoerd over alle kanalen van een bedrijf. Denk hierbij aan de corporate website, social media, zoekmachines, de fysieke winkel en/of advertentiecampagnes.

Meerdere

kanalen

Bij het inzetten van een multi-channel campagne, wil je de (potentiële) klant bereiken. Dat doe je door meerdere kanalen tegelijk in te zetten. Je zet dus verschillende kanalen in, maar dat betekent niet dat je verschillende boodschappen verspreidt.

In feite stuur je per kanaal dezelfde boodschap. Bij deze vorm van marketing is het bedrijf het uitgangspunt: hoe kun je als organisatie al jullie kanalen gebruiken om onze boodschap over te brengen? Mull2media helpt je hierbij.

Plan direct een afspraak
Daarom kies je voor

multichannel campagnes door Mull2media

  • Altijd eerst een gratis gesprek om de wensen te bespreken

  • Persoonlijk contact en meerdere varianten

  • Van budget tot honderd procent maatwerk
  • Multichannel campagne op maat

  • 100% tevredenheidsgarantie; niet goed, altijd een gratis herdruk

“Opvallen tussen de concurrentie?”

Neem contact op
Eigen

campagne

Jouw multi-channel campagne kan bijvoorbeeld bestaan uit online kanalen zoals website, social media en e-mail, maar ook uit offline kanalen zoals een fysieke winkel, catalogus en telemarketing. Al deze opties zijn de moeite waard als het leidt tot meer sales. Welke kanalen je kiest, ligt aan jou.

Het is echter aan te raden om te kijken welke van deze kanalen door jouw doelgroep worden gebruikt. Wil je hier meer informatie over? Of zoek je een partner? Wij staan voor je klaar.

Wil je meer weten over

multichannel campagnes?

Dat kan, natuurlijk! Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons direct bellen op 0314-361516, maar ook een bericht sturen door ons contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Wij nemen op werkdagen binnen 2 uur contact met je op. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op

Wil je opvallen? Of een goede uitstraling van jouw bedrijf of organisatie?

Met multichannel campagnes ben je altijd zichtbaar!