window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in binnen- en buitenreclame
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 106 beoordelingen

Nieuwbouw

Nieuwbouw2018-10-24T21:54:55+00:00

november 2018

Verbouwing op schema

11 november 2018|

Inmiddels zijn veel klanten, leveranciers en geïnteresseerden op de hoogte van onze bedrijfsverhuizing. De nieuwe huisstijl en website zijn inmiddels aangepast en we zijn blij dat we kunnen laten weten dat de verbouwing van het nieuwe pand voorspoedig en volgens plan verloopt. Medio december hopen we over te kunnen gaan!

oktober 2018

Buitenwanden geplaatst

29 oktober 2018|

De contouren van de nieuwbouw worden steeds meer zichtbaar nu bijna alle buitenwanden zijn geplaatst. De donkere panelen zijn donker van kleur, welke perfect passend zijn bij de nieuwe huisstijl. Ook is er al begonnen met het plaatsen van binnenwanden.

Begonnen met gevelaankleding

12 oktober 2018|

De aannemer is intussen begonnen met het aanbrengen van de gevelaankleding. Dit van zowel de nieuwe kantoorruimte, als de nieuwe productiehal. Door het aanbrengen van nieuwe kozijnen en buitenwanden, begint het geheel er van buiten al heel aardig uit te zien!

Pand bouwklaar gemaakt

1 oktober 2018|

De sloopwerkzaamheden aan het voormalige KwikFit-gebouw zijn 1 oktober afgrond. Tijdens het strippen zijn onder meer binnenwanden, vloeren en plafonds weggehaald. De voorbereidingen voor de uitvoering van de bouwplannen gaan nu van start.

september 2018

Flinke vorderingen

21 september 2018|

De werkzaamheden voor de nieuwbouw gaan hard. Er zijn flinke vorderingen waar te nemen. Van het oude KwikFit-pand staat alleen nog het geraamte. Zo is van binnen alles gesloopt en zijn zelfs alle buitenmuren verwijderd. Ook zijn oude constructies gesloopt om ruimte te maken voor de nieuw te bouwen productiehal.

Nieuwbouw gestart

8 september 2018|

De plannen waren er al een tijdje, maar nu komen ze ook echt tot werkelijkheid: Mull2media gaat naar een nieuwe locatie aan de Ruimzichtlaan in Doetinchem! Het nieuwe kantoor komt op de plaats van de KwikFit en moet medio december opgeleverd worden. Dat betekent een hoop werk, want van het huidige pand blijft alleen het geraamte staan en komt er verder nieuwbouw. De voorbereidingen hiervoor zijn begin september gestart.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer