Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 9.0/10 uit 149 beoordelingen

Nieuwbouw

Nieuwbouw2019-12-17T11:45:02+01:00

maart 2019

Glazen kassen in kantoor geplaatst

6 maart 2019|

Deze week zijn de glazen kassen in ons kantoor geplaatst. Deze twee ’tuinkassen’ staan in twee hoeken van het gebouw en dienen als kantoor of vergaderruimte. Ze zijn niet alleen fraai om te zien, maar dus ook zeker functioneel! De komende weken worden de kassen aangekleed met meubilair.


 

februari 2019

Kantoor Mull2media kleurt groen

22 februari 2019|

Het nieuwe kantoorpand van Mull2media wordt steeds verder ingericht. Vandaag zijn er nieuwe plantenbakken geplaatst, waardoor het pand steeds groener kleurt! De planten geven de ruimte een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het representatief voor de werknemer én de bezoeker!


 

Toiletruimtes verder aangekleed

4 februari 2019|

Stap voor stap wordt ons nieuwe pand beter en beter. Nu kunnen bezoekers en medewerkers nu ook prettig naar het toilet gaan. De toiletruimtes zijn door onze partner Doseer.nl verder aangekleed met handzeep apparaten en handdoekpapier op rol. Door deze in een zwarte uitvoeren te plaatsen, geeft het een strak en modern uiterlijk.


 

Nieuw barmeubel geplaatst

1 februari 2019|

Nu het nieuwe barmeubel in ons nieuwe pand is geplaatst, is het vanaf nu ook mogelijk om stijlvol een drankje of kop koffie bij ons te komen drinken. Ideaal voor de vrijdagmiddag, maar ook als we samen iets te vieren hebben!

januari 2019

Kantoor verder aangekleed met planten

24 januari 2019|

Ons nieuwe kantoorpand wordt steeds verder aangekleed. Naast het meubilair, zijn de afgelopen dagen ook de planten geplaatst. Dit geeft de ruimte nog meer sfeer en zorgt voor een prettige werkomgeving!


 

 

Kantoorpand ingericht met nieuw meubilair

21 januari 2019|

Het kantoorpand krijgt steeds meer vorm nu ook het nieuwe meubilair is geplaatst. Zo is de receptie operationeel en zijn de spreektafels, bar en stamtafel geplaatst. Ook zijn alle bureaus en stoelen op de juiste plek gezet. De komende weken wordt er verder gewerkt aan de finishing touch.

Mull2media niet meer te missen; gevelbelettering verlicht

14 januari 2019|

De naam Mull2media is tegenwoordig niet meer te missen! Overdag niet, maar ’s avonds zeker niet. Door het aanbrengen van verlichte gevelbelettering op het nieuwe kantoorpand en de productiehal is de naam dag en nacht zichtbaar. Geen voorbijganger zal het bedrijf meer missen met dit prachtige resultaat.

Gevelletters bevestigd aan bedrijfspand

10 januari 2019|

Vandaag zijn de gevelletters op het nieuwe bedrijfspand van Mull2media aangebracht. Deze professionele en chique gevelreclame is een echte aanwinst voor de uitstraling van het bedrijf. De gevelletters kunnen ook verlicht worden, zodat het ook in het donker goed opvalt!


 

Nieuwbouw kantoorpand in vergevorderd stadium

9 januari 2019|

Het schiet op met de nieuwbouw van het kantoorpand van Mull2media. Afgelopen week is de vloer gecoat en zijn er binnen de laatste zaken afgerond. Komende week wordt het pand verder aangekleed met kantoormeubilair, de receptie, meerdere spreekruimtes en zelfs een bar. De doelstelling is dat het pand 21 januari operationeel is voor het kantoorpersoneel.

Hekken verwijderd en parkeerplaats gereed

4 januari 2019|

Het nieuwe jaar is goed begonnen met het verwijderen van de hekken rondom de nieuwe panden. Er is nu vrij zicht en voorbijgangers aan de Ruimzichtlaan kunnen het prachtige resultaat nu goed bewonderen. Ook zijn de parkeerplaatsen aan de zijkant van het pand gereed. Personeel en klanten kunnen nu dus makkelijk en ruim parkeren als ze ons kantoor bezoeken.

december 2018

Productiehal is helemaal ‘up and running’

21 december 2018|

In de eerste weken na de verhuizing naar het nieuwe pand, is er hard gewerkt aan de productiehal. Met het plaatsen van alle bureaus, printers, computers en overige productiemeubilair is dit pand helemaal ‘up and running’. Ook is er een duidelijke entree met brievenbus geplaatst en worden de komende periode de hekken rondom het pand weggehaald. Ook wordt de parkeerplaats voor personeel en bezoek in orde gemaakt. Medio eind januari moet het kantoorpand operationeel zijn.

We zijn verhuist naar de nieuwe locatie

10 december 2018|

Afgelopen weekend was het dan zover: we zijn verhuist naar de nieuwe locatie aan de Ruimzichtlaan 1 en 3 in Doetinchem! Het oude pand is leeggehaald en alles spullen zijn overgebracht naar onze nieuwe werkplek. De productiehal is helemaal gereed en werkbaar; alle bureaus, computers, printers en dergelijke zijn geïnstalleerd, zodat we gewoon verder kunnen werken. De komende weken worden de laatste werkzaamheden verricht aan het nieuwe kantoorpand, zodat we in het nieuwe jaar helemaal up and running zijn op onze nieuwe plek!

Glas- en straatwerk gereed

1 december 2018|

De nieuwbouw van Mull2media vordert gestaag. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan aan de Ruimzichtlaan. De twee gebouwen zijn aan de buitenkant zo goed als gereed nu ook het glaswerk is geplaatst. Ook is het straatwerk rondom de panden opgeleverd, waardoor er nu alleen nog werkzaamheden binnen zijn.

november 2018

Nieuwe productiehal bijna klaar

23 november 2018|

Nog een kleine maand te gaan en dan is de bouw van de nieuwe productiehal gereed. De buitenzijde van het pand is helemaal gereed, de kozijnen zijn geplaatst en ook is er met de vloer begonnen. Op korte termijn komt het glaswerk erin en wordt de vloer afgewerkt.

Verbouwing op schema

11 november 2018|

Inmiddels zijn veel klanten, leveranciers en geïnteresseerden op de hoogte van onze bedrijfsverhuizing. De nieuwe huisstijl en website zijn inmiddels aangepast en we zijn blij dat we kunnen laten weten dat de verbouwing van het nieuwe pand voorspoedig en volgens plan verloopt. Medio december hopen we over te kunnen gaan!

Gevelaankleding bijna gereed

7 november 2018|

De nieuwbouw van het nieuwe pand gaat volgens planning. Inmiddels is ook de gevelaankleding bijna gereed. Zo zijn de buitenwanden nu allemaal geplaatst en zitten ook alle kozijnen erin. Wat rest is nog de afwerking aan de buitenkant, waarna vervolgens het interieur zal worden aangepakt.

oktober 2018

Buitenwanden geplaatst

29 oktober 2018|

De contouren van de nieuwbouw worden steeds meer zichtbaar nu bijna alle buitenwanden zijn geplaatst. De donkere panelen zijn donker van kleur, welke perfect passend zijn bij de nieuwe huisstijl. Ook is er al begonnen met het plaatsen van binnenwanden.

Begonnen met gevelaankleding

12 oktober 2018|

De aannemer is intussen begonnen met het aanbrengen van de gevelaankleding. Dit van zowel de nieuwe kantoorruimte, als de nieuwe productiehal. Door het aanbrengen van nieuwe kozijnen en buitenwanden, begint het geheel er van buiten al heel aardig uit te zien!

Pand bouwklaar gemaakt

1 oktober 2018|

De sloopwerkzaamheden aan het voormalige KwikFit-gebouw zijn 1 oktober afgrond. Tijdens het strippen zijn onder meer binnenwanden, vloeren en plafonds weggehaald. De voorbereidingen voor de uitvoering van de bouwplannen gaan nu van start.

september 2018

Flinke vorderingen

21 september 2018|

De werkzaamheden voor de nieuwbouw gaan hard. Er zijn flinke vorderingen waar te nemen. Van het oude KwikFit-pand staat alleen nog het geraamte. Zo is van binnen alles gesloopt en zijn zelfs alle buitenmuren verwijderd. Ook zijn oude constructies gesloopt om ruimte te maken voor de nieuw te bouwen productiehal.

Nieuwbouw gestart

8 september 2018|

De plannen waren er al een tijdje, maar nu komen ze ook echt tot werkelijkheid: Mull2media gaat naar een nieuwe locatie aan de Ruimzichtlaan in Doetinchem! Het nieuwe kantoor komt op de plaats van de KwikFit en moet medio december opgeleverd worden. Dat betekent een hoop werk, want van het huidige pand blijft alleen het geraamte staan en komt er verder nieuwbouw. De voorbereidingen hiervoor zijn begin september gestart.