window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 109 beoordelingen

Nieuwe bedrijfsbus Veugelink bestratingen beletterd

Nieuwe bedrijfsbus Veugelink bestratingen beletterd

2018-11-14T16:31:33+00:0014 november 2018|Sign & Belettering|

De nieuwe bestelbus van Veugelink Bestratingen in Doetinchem is door Mull2media voorzien van een mooie belettering in de fraaie huisstijl. Ook op de aanhanger is belettering aangebracht. Hiermee is de specialist in bestrating- en grondwerkzaamheden goed zichtbaar op de weg!

Ontwerp autobelettering

Naast het aanbrengen van de belettering, zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerp ervan. Het zwarte voertuig is opvallend voorzien van het logo, de tagline, het telefoonnummer en de URL naar de website. Ook is er aan de zijkant een duidelijke verwijzing naar de diensten die ze leveren. Hiermee heeft de bestelbus een corporate uitstraling en valt het absoluut op.

Gebruik hoogwaardige folies

Voor de autobelettering is er gekozen voor Avery-folies, te weten Avery Supreme wrapping vinyl en Avery snijvinyl.  Dit zijn hoogwaardige carwrap folies. De wrapfolie is door onze medewerkers aangebracht en beschermt de originele lak tegen krassen, beschadigingen en verkleuring van de autolak. Ander voordeel is dat het eenvoudig te verwijderen is. Met deze vinyl is de belettering weer- en carwashbestendig.

Bekijk het resultaat

Benieuwd naar de nieuwe look & feel van de busbelettering? Bekijk hieronder het prachtige resultaat van de huisstijl op het voertuig.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer