window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 109 beoordelingen

Nieuwe bewegwijzering voor bezoekers Marktlink

Nieuwe bewegwijzering voor bezoekers Marktlink

2018-11-23T17:27:28+00:0023 november 2018|Sign & Belettering|

Door het vervangen van alle bewegwijzeringsborden kunnen bezoekers van Marktlink Fusies & Overnames in Deventer nóg beter de weg vinden. De nieuwe bebording ondersteunt namelijk de herkenbaarheid en oriëntatie voor de mensen.

Nieuwe huisstijl

Aangezien de overnamespecialist een nieuwe huisstijl heeft, was dit aanleiding om de bewegwijzering zowel binnen als buiten aan te pakken. Mull2media heeft alle uitingen vernieuwd, van wegwijzers op de parkeerplaats, naamborden bij elke kantoorruimte tot de wegwijzers naar de afdelingen. Naast het ontwerp hebben we alles op locatie vervangen.

Bewegwijzering op maat

Mull2media heeft ruime ervaring en biedt jouw bewegwijzeroplossingen voor betaalbare prijzen aan. Denk aan reclameborden, pictogrammen, vloerstickers en parkeerborden. Wij zijn in staat om het ontwerp, de productie en plaatsing van de wegbewijzering in eigen beheer te doen. Meer weten? Neem contact met ons op!

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer