Onlangs is Multicycle overgegaan op een vernieuwde huisstijl. Behalve een nieuw logo, betekende dit dat alle reclame-uitingen moesten worden aangepast conform de nieuwe vormgeving. Van visitekaarten tot gevelreclame en van fotowanden tot autobelettering. Maar denk ook aan pennen, tassen, roll up banners, partytenten, vlaggen, borden en doeken.

Nieuwe merkuitstraling

De fietsfabrikant in Ulft schakelde Mull2media in om de nieuwe merkuitstraling uit te werken. Onze specialisten hebben het hele proces voor hun rekening genomen; van inmeten tot grafisch ontwerp, van productie tot en met montage op locatie. Uiteraard is er gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, zodat het allemaal een lange levensduur heeft. Ben je benieuwd naar het fraaie resultaat. Bekijk hieronder enkele afbeeldingen voor een impressie.

Ook opvallen?

Dat kan! Wij zijn je graag van dienst bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl of het ontwerpen en produceren van prachtige reclame-uitingen. Hiermee zorg je dat jouw bedrijf, product of dienst absoluut opvalt. Informeer dan eens naar onze mogelijkheden voor visuele communicatie. Wij komen vrijblijvend langs op locatie om de beste oplossing aan te bieden. Uiteraard ben je ook welkom in ons nieuwe kantoor om de opties door te spreken.