window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 112 beoordelingen

Nieuwe webshop feestwinkel Festival live

Nieuwe webshop feestwinkel Festival live

2018-08-08T16:48:18+00:0018 oktober 2017|Website & Internet|

De nieuwe webshop van Festival staat live! Met deze overzichtelijke, feestelijke webshop is de feestwinkel in Doetinchem helemaal klaar voor het nieuwe carnavalsseizoen. Bekijk de nieuwe shop hier.

Verbeterde uitstraling en functionaliteit

De afgelopen periode is er hard gewerkt om de webshop in een nieuw jasje te steken. De shop heeft een nieuwe look and feel en voldoet weer aan de huidige standaarden. Daarnaast heeft het een verbeterde navigatie, waardoor het nog makkelijker is om de juiste feestartikelen, themakleding, accessoires, decoraties en versieringen te vinden en te bestellen. De nieuwe webshop is nu ook geschikt voor mobiele telefoons en tablets.

Laat ook een webshop maken!

Wil je ook een webshop met een goede conversie? Laat je dan eens informeren door onze internetspecialisten. Wij bouwen namelijk professionele webshops die jouw bedrijf beter vindbaar maakt, gebruiksvriendelijk is, jouw producten op een sfeervolle manier presenteert en zorgt dat bezoekers tot aankopen overgaan. Neem contact met ons op.

webshop Festival

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer