window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-58820196-1');
Specialist in visuele communicatie
Klantenvertellen Gemiddeld 8,7/10 uit 109 beoordelingen

Nieuwe website voor Factor Architecten

Nieuwe website voor Factor Architecten

2018-11-28T17:19:48+00:0028 november 2018|Website & Internet|

Mull2media heeft voor Factor Architecten een nieuwe website gerealiseerd. De site heeft een modern en fris design, een duidelijke navigatie en een overzichtelijke portfoliopagina. Daarmee heeft het architectenbureau uit Duiven een mooi visitekaartje. Bekijk het stijlvolle resultaat hier.

Dynamisch ontwerp

In overleg met de klant is er gekozen voor een functioneel en dynamisch webontwerp, waarin veel ruimte is voor grote (portfolio) afbeeldingen. Hiermee kan Factor Architecten haar gerealiseerde werk goed laten zien aan de bezoekers en potentiële opdrachtgevers. Uiteraard is de nieuwe website responsive en geschikt voor alle mobiele apparaten.

Online succesvol

Wil je ook online succesvol zijn met een gebruiksvriendelijke WordPress-site? Wij helpen bedrijven online groeien, met ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie en onderhoud van responsive sites. Maar ook op het gebied van internet marketing helpen wij bedrijven verder. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verhogen. Blijf je onze site gebruiken dan ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Accepteer