Autobelettering: een effectieve vorm van reclame

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Er zijn uiteraard veel manieren om reclame te maken. Toch is autobelettering één van de meest gebruikte vormen van reclame. Dat is niet voor niets! Het is relatief betaalbaar en heeft een groot bereik.

Aantrekkelijke manier van reclame

Autobelettering is dus een aantrekkelijke en effectieve manier om reclame te maken. Je kunt met een pakkende tekst of juiste vormgeving jouw bedrijf onderscheiden van de rest. De uitstraling van je onderneming zal professioneel overkomen en het zal meteen opvallen bij het publiek.

Je rijdende visitekaartje

Of jouw voertuig nu op de weg zit of ergens stilstaat, altijd is de reclame-uiting te zien. Autobelettering is hiermee dé perfectie manier om jouw naamsbekendheid te vergroten. Gemiddeld heeft een voertuig namelijk wel duizenden contactmomenten per maand!

Veel beletteringsmogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft autobelettering. Voor Volvo Harrie Arendsen hebben wij bijvoorbeeld een auto compleet wit gecarwrapt. Daarna is de auto door een graffitispuiter compleet bespoten. De autodealer heeft het voertuig ter beschikking gesteld voor de stichting Vang je Droom.

Ga ook voor autobelettering!

Bij Mull2media zijn we gespecialiseerd in allerlei vormen van autobelettering. Van een kleine autobelettering tot een complete carwrap; het kan allemaal. Ga ook voor autobelettering! Laat je eens door onze medewerkers informeren naar de opties.

Hieronder het resultaat voor Harrie Arendsen.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media