Bedrijfsbussen NEDCON voorzien van belettering

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Afgelopen week heeft Mull2media drie nieuwe bedrijfsbussen van NEDCON, dé specialist in opslagsystemen, mogen beletteren. Het wagenpark kan zo representatief en herkenbaar de weg op!

Ontwerp nieuw design

Het bedrijf, dat vanuit Doetinchem in heel Europa opereert, wilde graag een nieuw én aansprekend design voor op de voertuigen. Wij hebben, in overleg met NEDCON, een nieuw ontwerp in hun huisstijl gerealiseerd waarbij ‘Werken bij NEDCON’ een prominente plaats heeft gekregen. Het resultaat is een fris en strak ontwerp.

Van ontwerp tot realisatie!

Naast het ontwerp, hebben we de autobelettering in eigen huis gerealiseerd. We hebben vervolgens de nieuwe full colour belettering aangebracht. Aan de zij- en achterkant is het logo met de tagline goed te zien. Aan de achterkant is een grote en opvallende afbeelding geplaatst met een wervende tekst. Bekijk hieronder het resultaat!

Ook een belettering op maat?

Ben je ook geïnteresseerd in deze effectieve vorm van reclame? Neem contact met ons op voor een autobelettering op maat!

Bedrijfsbussen NEDCON voorzien van beletteringBedrijfsbussen NEDCON voorzien van beletteringBedrijfsbussen NEDCON voorzien van beletteringBedrijfsbussen NEDCON voorzien van belettering

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media