Het belang van een goede huisstijl

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Een goede huisstijl is onmisbaar voor jouw organisatie. De huisstijl bestaat uit visuele elementen die kenmerkend zijn voor een bedrijf. Denk hierbij aan een logo, het kleurgebruik en het lettertype. Deze elementen zorgen ervoor dat jouw onderneming zich onderscheidt en dat de naamsbekendheid toeneemt.

Visitekaartje

Een goede representatieve huisstijl speelt in op de doelgroep van jouw bedrijf. Deze groep moet tenslotte een prettig gevoel bij jouw onderneming krijgen. Daarnaast straalt de huisstijl de kernwaarden van jouw organisatie uit. Het is letterlijk het visitekaartje van jouw bedrijf naar buiten toe.

Herkenbaarheid

De ontwikkeling van een goede huisstijl is een proces. Als deze eenmaal is ontwikkeld, moeten deze elementen consistent worden doorgevoerd in de verschillende communicatiemiddelen. Dit zorgt voor herkenbaarheid. Denk aan uitingen als briefpapier, visitekaartjes, enveloppes en een website.

Ontwikkeling

Start je een nieuw bedrijf en wil je een huisstijl laten ontwikkelen? Of is jouw huisstijl aan vervanging toe? Mull2media ontwikkelt al jaren huisstijl op maat. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, goede opmaak en eindcontrole. Ons reclamebureau komt altijd met een goed advies en een doordacht ontwerp.

Contact

Informeer bij ons voor de mogelijkheden. Hieronder enkele voorbeelden van een huisstijl.

Drukwerk De Kompaan

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media