Aanhuis.nl Doetinchem gaat de weg op met nieuwe busbelettering!

Geschreven door:
Daryll is werkzaam bij Mull2media
Daryll

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Aanhuis.nl Doetinchem, een frisse wind in het rijk der woonwinkels, zocht naar een bedrijfswagen met de perfecte busbelettering. Laten we eerlijk zijn, je bent pas écht “Aanhuis” wanneer je aankomt met stijl en een professionele uitstraling. Dus, hebben wij de bedrijfsbus een nieuw jasje gegeven.

Aanhuis.nl Doetinchem

Bij Aanhuis.nl Doetinchem vind je volop inspiratie om je woning een nieuwe inrichting te geven. Van vloeren, behang, stalen deuren, kasten tot raamdecoratie; bij Aanhuis.nl Doetinchem is er een ruim assortiment. Eigenaar Jon Beijer gaat zelfs bij veel klanten thuis langs vanwege het maatwerk. En dat doet hij nu in stijl, met onze strakke busbelettering.

Busbelettering Aanhuis.nl

Aanhuis.nl Doetinchem had een aantal voorbeeld ontwerpen. Samen hebben we een eigen draai gegeven aan het ontwerp, wel binnen de huisstijl. “Het meedenken vanuit Mull2media was echt top! Door goed te sparren hebben we de bus een mooie kleur kunnen geven. Zo is het ontwerp en de busbelettering erg strak geworden”, aldus Jon.

Meer dan alleen Busbelettering:
Aanhuis.nl Doetinchem kiest voor Mull2media!

Meer dan alleen busbelettering: Aanhuis.nl Doetinchem kiest voor Mull2media! Bij Mull2media geloven we in complete oplossingen die onze klanten zichtbaar maken. Daarom koos Aanhuis.nl Doetinchem niet alleen voor onze opvallende busbelettering, maar ook verschillende signing bij het bedrijfspand aan de Havenstraat in Doetinchem!

Hoe zichtbaar is jouw busbelettering op de weg?

Hoe zichtbaar is jouw busbelettering op de weg? Wil jij ook de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroten met busbelettering? Of een ander voertuig voorzien van een mooi design? Een verstandige investering en een slimme keuze om zichtbaar te zijn voor potentiële klanten. Neem contact met ons op via de mail 06 42 08 35 06 of bel ons op 0314 – 36 15 16.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media