Volledige carwrap voor mobiele escape room van Samen OM

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

We hebben weer iets moois gemaakt! Voor Samen OM verzorgden wij de volledige carwrap van een stadsbus. Erg leuk om zo’n grote klus op te pakken, en dat voor een goed doel!

Een mobiele escape room

De bus is namelijk niet zomaar een bus: deze is omgetoverd tot een heuse escape bus. Teams kunnen de bus betreden, waarna zij moeten ontsnappen aan de warmte van de opwarmende aarde. Op deze manier wordt de nadruk op een leuke manier gelegd op duurzaamheid. Bij zo’n tof concept hoort natuurlijk een strakke, eigentijdse wrapping!

Volledige carwrap

Het carwrappen van zo’n groot voertuig is een behoorlijke klus. Ons productieteam heeft dan ook hard en met veel precisie gewerkt om dit prachtige resultaat te behalen. We maakten gebruik van hoogwaardige folie, waarbij mat en glans gecombineerd worden. Dit geeft extra diepte in het ontwerp en oogt lekker fris. Het full-color printvinyl in combinatie met avery snijvinyl ziet er strak en professioneel uit, waardoor de bus een echte eye-catcher is! De bus staat op 9 november in Amsterdam, dus als je wil kun je ‘m van dichtbij komen bezichtigen.

Jouw voertuig laten carwrappen?

Hieronder kun je foto’s bekijken van het eindresultaat. Denk je dat carwrapping ook iets voor jou is? Met carwrapping kunnen wij jouw voertuig van een nieuwe kleur voorzien, maar we kunnen ook jouw bedrijfslogo en –boodschap op je bedrijfsauto laten plaatsen. Ben je benieuwd naar carwrapping en/of autobelettering en wat wij voor jou en jouw voertuig kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op, wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden die wij bieden!

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media