Compleet wagenpark Donderwinkel Transport beletterd

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Ook voor grote signopdrachten draaien wij onze hand niet om. In opdracht van Donderwinkel Transport in Steenderen hebben wij maar liefst 16 vrachtwagens voorzien van een belettering in de huisstijl. Daarmee gaat het complete wagenpark van de specialist in koel- en vriestransport zichtbaar, herkenbaar en uniform de weg op!

Meerdere printers draaiden overuren

Mull2media is verantwoordelijk voor het hele proces: van het printen tot het daadwerkelijk aanbrengen van de vrachtwagenbelettering op de diverse trailers. Voor alle opleggers, groot en klein, is een uniek ontwerp gemaakt in de blauwe en witte huisstijlkleuren. Hierin is een koel/vrieselement toegevoegd, wat verwijst naar hun werkgebied. Er is gekozen om het ontwerp op hoogwaardige Avery polymeer vinyl inclusief glans laminaat te printen. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling en lange levensduur. Voor al die meters folie hebben meerdere printers bij ons overuren gedraaid.

Vakkundige montage op locatie

Het aanbrengen van de vrachtwagenbelettering is uiteraard met grote precisie gedaan. Ons signteam kon aan de slag met schone en vetvrije trailers. Dit zorgt voor een betere hechting van de folie. Vervolgens zijn de nieuwe beletteringen vakkundig op de verschillende opleggers gemonteerd. Dit gebeurde in etappes en allemaal op locatie. Voor alle typen vrachtwagens en opleggers hebben wij uitsluitend hoogwaardige materialen en beletteringsmethoden toegepast voor een langdurige en mooie uitstraling.

Video: totstandkoming vrachtwagenbelettering

Benieuwd naar dit vakwerk? Bekijk in de onderstaande video hoe zo’n vrachtwagenbelettering tot stand is gekomen.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je dagelijks op de weg met jouw vrachtwagen met oplegger, bakwagen of combinatie? Kies dan voor een vrachtwagenbelettering. Deze belettering heeft, mede door de hoge aantal kilometers, een hoge attentiewaarde en zorgt dat je absoluut gezien wordt. Wij maken gebruik van hoogwaardige vinylfolies die zijn voorzien van een UV-werend laminaat om de levensduur te verlengen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media