Concept Badkamerknallers Live

Breng je merk tot leven

  • Creëer herkenning van je merk of onderneming
  • Jouw huisstijldragers op maat gemaakt
  • Professionele grafische ontwerpen

Gratis en vrijblijvend

Een geheel nieuw concept is geboren. Wie zegt dat badkamers niet online kunnen worden verkocht, zal nog weleens ongelijk kunnen gaan krijgen.

Vanaf heden is het mogelijk 3 standaard badkamer opstelling te kiezen, configureren en direct te bestellen. Waar? Bij www.badkamerknallers.nl.

Concept voor online badkamers gereed

Gotink Installatie uit Hengelo GLD steekt hierbij zijn nek uit. Ondernemer Harald Gotink wil graag onderzoeken of badkamers online kunnen worden verkocht. Uiteraard in een combinatie online/offline. De 3 badkamer opstellingen staan ook in zijn showroom te Hengelo opgesteld. Geïnteresseerden kunnen altijd de showroom bezoeken om de betreffende badkamers te bekijken.

Wij feliciteren Gotink Installatie met dit nieuwe concept en de samenwerking van de afgelopen tijd. Mull2media heeft samen met Gotink Installatie dit concept neergezet. De naam, de huisstijl en de volledige technische realisatie heeft Mull2media voor haar rekening genomen. En meer dan dat. Ook een aantal internetmarketing activiteiten, denk bijv. Aan zoekmachine optimalisatie en conversies optimalisatie zullen nu en de aankomende periode door Mull2media worden uitgevoerd.

De eerste reacties en potentiële klanten hebben zich reeds gemeld. Benieuwd hoe zich dit verder zal ontwikkelen. Mocht je op zoek zijn naar een badkamer incl. Installatie? Bezoek dan www.badkamerknallers.nl Je weet direct waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf en de garantie van installatie door een erkend installateur.

badkamerknallers

Meest populaire berichten

Volg Mull2media op social media